reklama
Jula19
Fanka BB :)
mnie bolą piersi i teraz mam sporo już tego śluzu przezroczystego....Ja już tez nie wiem o co chodzi… tez nie ma opcji żeby test wyszedł negatywny a jednak ciąża była ( zrobiony kiedy okres się spóźnia) średnio wierze w takie cuda.. nie boli mnie podbrzusze, chwilami tak ciągnie albo zakłuje jeden jajnik lub drugi i to tyle. Mam okres od 11 roku życia i takich cyrków jeszcze nie miałam.
Hope99
Akurat problemu z progesteronem nie widać na usg. Tylko kilkukrotne badanie go po owulacji może wskazywać na problem jeśli ciągle jest niski.Właśnie o tym samym myślałam Jak byłam ostatnio u gin twierdziła ze pęcherzyk ładny dominujący 21mm podobno obydwa jajniki tez są ładne Spróbuje zrobić w tym tyg progesteron
Nel331
Tak mi kazał lekarz… miałam brać stymulację przez 4 miesiące i wtedy przyjśćBranie leków na stymulację i nie chodzenie na monitoring to słaby pomysł... a nie podglądałaś po owulacji co się dzieje? Może zrobiła się torbiel? Mi przez torbiele z niepęknietych pęcherzyków nie przychodziły okresy.
Nel331
To ja mam właśnie przezroczysty śluz, chwilami jak płodny a bólu żadnegomnie bolą piersi i teraz mam sporo już tego śluzu przezroczystego....
Hope99
Czyli w sumie nawet nie wiesz czy na Ciebie to działa... mimo wszystko ja bym się nie zgodziła na leki bez monitoringu, chociażby sprawdzenie po owu czy wszystko ok.Tak mi kazał lekarz… miałam brać stymulację przez 4 miesiące i wtedy przyjść
Nel331
Jeden cykl miałam ze stymulacja i monitoringiem. Oprócz tego mam owulacje bez niczego, nie mam z tym problemuCzyli w sumie nawet nie wiesz czy na Ciebie to działa... mimo wszystko ja bym się nie zgodziła na leki bez monitoringu, chociażby sprawdzenie po owu czy wszystko ok.
reklama
B
B206
Gość
31 dni po owulacji?Dziewczyny..nie mogę oczom uwierzyć Czy ja faktycznie widzę cień cienia?! Dziś 31 dpo.
Zobacz załącznik 1376324
Podziel się: