reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A ilu dniowe masz cykle? Bo 23 dc na owu to bardzo pozno jednak. Myśle ze jak to 30 dc to poprostu rozkręca się okres. Chyba ze to plamienie implantacyjne ale chyba tez za szybko. No dziwne.
Ja właśnie miałam takie późne owulacje - dokładnie w 23 do i lekarz wprowadził przez to stymulację. Jeszcze po drodze oczywiście się zdarzał bezowulacyjny cykl.

reklama
Czesc dziewczyny strasznie dawno mnie tu nie było, mam pytanko pomozcie, ostatnio gin kazala mi przyjsc w polowie cyklu zobaczyc jak owulacja a teraz mam takie cykle w caly swiat troche dluzsze po 40 d i mowila zeby przyjsc tak w polowie a jak mam dluzsze teraz to nie konkretnie 15 dnia tylko pozniej i tak wstepnie np 20 dnia bym sie chciala umowic i jak by hylo juz po owulacji to bedzie widac na usg.

Do góry