Maxi89
Fanka BB :)
Na 2020 jakoś z początkiem roku. W 2019 straciłam synka w 8 miesiącu ciąży.Ja Cię chyna też pamiętam. Byłaś gdzieś na staraczkach 2019?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na 2020 jakoś z początkiem roku. W 2019 straciłam synka w 8 miesiącu ciąży.Ja Cię chyna też pamiętam. Byłaś gdzieś na staraczkach 2019?
Czy dowiedziałaś się kiedyś co bylotego powodem? Ale to straszne Biedna.Na 2020 jakoś z początkiem roku. W 2019 straciłam synka w 8 miesiącu ciąży.
No co Ty! Każda mile widziana każda ma swoją historię, ale wszytskie się staramy i to nas łączyDziewczyny tylko ja od razu przypominam
Ze ja mam dziecko jedno wiec jesLi mnie nie chcecie na zamkniętym To spoko! Rozumiem. Bo ja mam „niepłodność wtórną”. Czyli jestem taką staraczką z odzysku No i za mną ciąża pozamaciczna i jeden jajowod stracony...
Dziewczyny tylko ja od razu przypominam
Ze ja mam dziecko jedno wiec jesLi mnie nie chcecie na zamkniętym To spoko! Rozumiem. Bo ja mam „niepłodność wtórną”. Czyli jestem taką staraczką z odzysku No i za mną ciąża pozamaciczna i jeden jajowod stracony...
Co Ty opowiadasz?!?! Jak nie chcemy? Starasz się? Starasz - no więc o co chodzi!!!Dziewczyny tylko ja od razu przypominam
Jeszcze będzie pięknie bardziej mi się podoba.... Ale ja się dostosuje. Akceptuję wszystkoTo która się pisze na moderatora?? Happy mogę Cię podać??
To może nazwa "jeszcze będzie pięknie" albo staraczki ze starej paczki ?? [emoji14]
Ale czasem były dziewcyzny zdania ze jak ktoś ma już dziecko to nie zrozumie tych co nie maja żadnego. Z czym się nie zgodzę. Ja mam dziecko a świruje za drugim to dopiero wyobrażam sobie co by się działo jakby to bylamwalka o pierwsze dziecko. Ja napewno bym Wyladowala W kaftanie w domu bez klamek Wiec was dziewczyny podziwiamNie przeszkadza nam to że ktoś ma dziecko no przestań!
Przypadek jeden na milion - uduszenie pępowiną dziecko w 100% zdroweCzy dowiedziałaś się kiedyś co bylotego powodem? Ale to straszne Biedna.