reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Myślałam że jest dobry jutro go powtórzę i chyba znowu kupię te testy z dr max [emoji848][emoji848][emoji848] ehh tak bardzo bym chciała mieć dzidziusia dlatego tak swiruje od kilku dni trochę pobolewa mnie brzuch wcześniej tak jakby lewy jajnik i myślałam że z niego była owulacja ale nawet nie wiem czy była bo nie sprawdzałam a dziś prawy (?) nie wiem o co chodzi chyba to wszystko się przesunęło..

Czy któraś z was brała ovarin? Ja go aktualnie biorę niby ma uregulować cykl albo ma Pomoc zajść w ciążę kończę 2 opakowanie.. Jutro dzwonię do ginekologa rano i się umawiam na wizytę...
Ja biorę już bardzo długo... Nie wiem dokładnie ile, ale na pewno około roku. Najpierw piłam saszetki, a teraz biorę w tabletkach, bo mi tak wygodniej i są w komplecie z innymi witaminami.

reklama
Hej dziewczyny co slychac :)? U mnie okresu dalej brak już 6 dzień i test niby negatywny ale zastanawia mnie wczorajszy ból glowy(?) i żółty śluz dziś było go dużo nie mam chyba żadnej infekcji ten śluz jest rozciągliwy i żółty.. Miała tak któraś z was? Co wam wyszło?

Ja to mam ogolnie tez dziwny sluz...mleczno bialy, konsystencji kremu nivea 🙄 troche przypomina galarete biala, pierwszy raz cos takiego mam...

reklama
Do góry