reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Zwykłe nie wystarczą. Mi dawali takie wielkie po pachy, sorki za dosłowność no ale takie są realia niestety. Trzymam kciuki żeby jednak serduszko pięknie biło!
No mam gdzieś tą nadzieję z tylu głowy że nagle okaże się cud Ale nawet lekarz powiedział że to raczej nic nie będzie i ze bym odstawiła leki.wiec chyba lepiej nastawić się na najgorsze . Czyli oni mi dadzą podpaski ? Bo ja nawet nie wiem gdzie kupić takie "pampersy " 🤣

Tak, dają podpaski i podkłady na łóżko takie jak po porodzie. Spakuj sobie małą torbę w razie czego i weź ze sobą. Szlafrok, kapcie, piżama, kosmetyki, ręcznik, wode i coś do jedzenia, ładowarkę i co tam jeszcze potrzebujesz.
No mam gdzieś tą nadzieję z tylu głowy że nagle okaże się cud Ale nawet lekarz powiedział że to raczej nic nie będzie i ze bym odstawiła leki.wiec chyba lepiej nastawić się na najgorsze . Czyli oni mi dadzą podpaski ? Bo ja nawet nie wiem gdzie kupić takie "pampersy " [emoji1787]

reklama
Do góry