reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ale to juz pewna diagnoza czy gdybanie lekarza? Ja też trzymam kciuki ja myślę że to nie to i wszystko będzie dobrze. Daj koniecznie znać.
Tydzień temu na usg nie była jescze pewna bo pecherzyk miał 22 mm A przy 30 dopiero można mówić że jest na 100% puste jajo jeśli nie ma zarodka lekarz powiedział że na ten moment ciąża jest nieprawidłowa Ale cuda się zdarzają . Tyle że lekarz kazał oznaczyć hcg 2 razy i wysłać wynik tak wiec zrobklam i przyrost byl minimalny bo z 19 400 na 20 400 . Lekarz kazał odstawić progesteron i resztę leków ... więc raczej pewna już.

reklama
Tydzień temu na usg nie była jescze pewna bo pecherzyk miał 22 mm A przy 30 dopiero można mówić że jest na 100% puste jajo jeśli nie ma zarodka lekarz powiedział że na ten moment ciąża jest nieprawidłowa Ale cuda się zdarzają . Tyle że lekarz kazał oznaczyć hcg 2 razy i wysłać wynik tak wiec zrobklam i przyrost byl minimalny bo z 19 400 na 20 400 . Lekarz kazał odstawić progesteron i resztę leków ... więc raczej pewna już.
Mocno trzymam kciuki, żeby jednak wszystko się skończyło dobrze. Nawet dziś czytałam historię dziewczyny której nie wzrastała w ogóle beta. Była już na zabiegu prawie, zrobili jej ostatnie USG a tam piękny pęcherzyk. Nadzieja umiera ostatnia. Ja mocno wierzę że będzie dobrze

Nie wytrzymałam i zrobiłam po południu czy ta kreska fabryczna ? Jutro oczywiście powtórzę rano

Załączniki

• 20200720_202743.jpg
    20200720_202743.jpg
    435 KB · Wyświetleń: 112
reklama
Do góry