reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja mam mieć w pn. I o żadnym znieczuleniu nie było mowy. Trochę się stresuję, ale chyba bardziej tym, ile za to zapłacę 🙉
Ale jak prywatnie to mi się wydawało ze tym bardziej podadzą znieczulenie (krotka sedacje) i mnie lekarze nastawiają się ze przeszkody w postaci zrostów na pozostałości na szyjce więc może dlatego, chociaż zawsze jal czytałam to kobiety miały znieczulenie

Ale jak prywatnie to mi się wydawało ze tym bardziej podadzą znieczulenie (krotka sedacje) i mnie lekarze nastawiają się ze przeszkody w postaci zrostów na pozostałości na szyjce więc może dlatego, chociaż zawsze jal czytałam to kobiety miały znieczulenie

Ja miałam na NFZ w szpitalu i miałam znieczulenie ogólne (krótka narkoza). Nie wiem czy histero robi się w ogóle bez 🤔

Też to czytałam. A mój lekarz nic mi nie mówił, tak jakby to miało być z marszu. Nie wiem, czy się w ten pn zgodzę na badanie, bo mamy za tydzień jechać na wakacje z mężem i jakby coś było nie tak to chyba bym wolała dowiedzieć się po wakacjach. Na wizytę się wybiorę, ale do badania chyba nie dojdzie. A koszt 400 zł.

reklama
Też to czytałam. A mój lekarz nic mi nie mówił, tak jakby to miało być z marszu. Nie wiem, czy się w ten pn zgodzę na badanie, bo mamy za tydzień jechać na wakacje z mężem i jakby coś było nie tak to chyba bym wolała dowiedzieć się po wakacjach. Na wizytę się wybiorę, ale do badania chyba nie dojdzie. A koszt 400 zł.
Ja juz po, warunki są średnie bo śluzówkę modeluja mięśniaki znaleźli jakis pypec ale lekarz mowi ze to raczej pozostałość endonetrium a nie polip. Brzuch cmi do wytrzymania ale gardło boli masakryczne.

Do góry