reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

[emoji1787][emoji1787] Napisze tak jeśli ktoś pisze do mnie do spokojnie to ja również ale jeśli ktoś na mnie najeżdża też tak robię. Kiedyś było tak że ludzie jeździli po mnie a ja dalej chciałam byłam miła pomagałam teraz już skończyłam. Nie jestem tu po to żeby sobie wirtualnych wrogow robić.

Jesteś super dziewczyną, naprawdę z taką wiedzą mieć osobę na staraczkach to mega wsparcie, ja to połowy rzeczy jak nie mniej bym się nie dowiedziała gdyby nie forum ;) I zawsze chętnie pytam Was wiadomo główna diagnoza u lekarza,ale dziewczyny tutaj mają naprawdę mega wiedzę :)

reklama
Dziewczyny Już jestem . Mailem ogromne szczęście że trafiłam na dobrego lekarza czułam się jak w prywatnej klinice . Wyobraźcie sobie że pecherzyk ma 8,7 mm i jest pecherzyk zoltkowy .
Nie Wiem czy poprzedni lekarz się aż tak pomylił czy miał zły sprzęt . Czy to cud ❤
Jest szansa na zdrowa ciążą Ale gwarancji nie daja. Modlę się zeby było dobrze
No widzisz!!! Mówiłam że będzie wszystko dobrze ! ❤️❤️❤️

Cześć Wam ponownie, znów dlugo mnie nie było bo dużo się działo i jakoś tak brakło czasu na Forum. Ale jestem z Wami dalej. Cieszę się z wszystkich waszych dobrych wieści!!! Bardzo.
My po II wizycie w klinice, maz ma żylaki dostal skierowanie na zabieg... o ten covid-19 zaczyna działać na nerwy bo zabieg dopiero 14.12 😭😭 liczymy że coś się zmieni do tego czasu i będzie szybciej. Jednak zdecydowaliśmy podejść raz do inseminacji. W poniedziałek idę do swojej gin po skierowania na badania na NFZ powiedziala ze nawet drożność zrobi mi w szpitalu i zaoszczędź trochę $$.
A dodatkowo ten cykl.. bardzo dziwny pozytywny test obu dopiero wczoraj w 21 dc... więc w sumie znów coś się przewinęło bo od 3 miesięcy mialam zawsze w 16 dc.. I ladne 31 dniowe cykle. Zobaczymy jak teraz przyjdzie @, bo to może wcale nie na ovu tylko na 🙈
Czytuję że u Was tez wszystko w jak najlepszym porządku, i to cieszy!

Cześć Wam ponownie, znów dlugo mnie nie było bo dużo się działo i jakoś tak brakło czasu na Forum. Ale jestem z Wami dalej. Cieszę się z wszystkich waszych dobrych wieści!!! Bardzo.
My po II wizycie w klinice, maz ma żylaki dostal skierowanie na zabieg... o ten covid-19 zaczyna działać na nerwy bo zabieg dopiero 14.12 😭😭 liczymy że coś się zmieni do tego czasu i będzie szybciej. Jednak zdecydowaliśmy podejść raz do inseminacji. W poniedziałek idę do swojej gin po skierowania na badania na NFZ powiedziala ze nawet drożność zrobi mi w szpitalu i zaoszczędź trochę $$.
A dodatkowo ten cykl.. bardzo dziwny pozytywny test obu dopiero wczoraj w 21 dc... więc w sumie znów coś się przewinęło bo od 3 miesięcy mialam zawsze w 16 dc.. I ladne 31 dniowe cykle. Zobaczymy jak teraz przyjdzie @, bo to może wcale nie na ovu tylko na 🙈
Czytuję że u Was tez wszystko w jak najlepszym porządku, i to cieszy!
Trzymam kciuki za Was

Jesteś super dziewczyną, naprawdę z taką wiedzą mieć osobę na staraczkach to mega wsparcie, ja to połowy rzeczy jak nie mniej bym się nie dowiedziała gdyby nie forum ;) I zawsze chętnie pytam Was wiadomo główna diagnoza u lekarza,ale dziewczyny tutaj mają naprawdę mega wiedzę :)
Marudzisz [emoji1][emoji1][emoji1]
Super babka z ciebie
Dziewczyny dziękuję za miłe słowa. Z was też super babeczki.

reklama
U mnie poprzedni cykl 25 dc dzisiaj 28 dc i cisza brzuch nie boli czasem tylko hmm "mrowi", piersi lekko nabrzmiałe czekam... od kilku dni jest mi zimno,że w pracy włączam farelek🙈🙉 W poniedziałek idę na badania TSH i morfologia ogólna bo jakoś kiepsko się czuje ostatnio. Miłego dnia kobietki😊

Do góry