reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Też mi się wydaje że powiązane z forum ogólnie wszędzie nas szpieguja i pełno reklam wyskakuje przez to. 🤦‍♀️🤦‍♀️ ja nie przeglądam nic bo aby się jeszcze bardziej nakrecam.

Dobre z tymi wózkami 😂
Mi wszędzie sukienki dla ciężarnych, nawet na zalando launge 🤦‍♀️🤦‍♀️

@Luckypucky ja to bym na izbie nazmyślała trochę, bo oni zawsze bagatelizują i odsyłają.
Powiedziałabym na twoim miejscu, że miałaś historie poronień i czekasz na wizytę u swojego lekarza, ale dzisiaj rano przy sikaniu zobaczyłaś śluz brązowy i poszłas do labo i progesteron ci spadl, a Twój lekarz nie odbiera. Wtedy powinni cię przyjąć.

Powiem Wam, że na IP to zawsze jest trudno, jak się nie ściemni trochę lub nie piwie czegoś nad wyrost, np jak jadę z córką (a ma z krtanią zawsze sezonowo problem i wiem, że jak nie zrobię jej inhalacji to będzie kaszlec i męczyć się całą noc- to już doświadczenie) a brakuje mi np preparatu, bo inhalator mam, to jeśli nie powiem, że sinieja jej usta bo od kaszlu się zapowietrza np i na temp, (chociaż lekko przeginam) to odesłali by mnie do rodzinnego rano żeby iść, a tak wchodzę, dostaje receptę i dziecko już leczę i nie czekam bezczynnie. Trudno, jedni się oburzą, ale taka szara polska rzeczywistość, że pomogą Ci dopiero jak się źle dzieje i to nie zawsze 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Się rozpisałam 🤦‍♀️

Chciałabym zgłosić oficjalną skargę!
Co to ma w ogóle być?!
W okolicach „Dnia Taty” tyle pozytywów, piękne krechy, piękne betki, a teraz????
Dziewczyny??? Wy się staracie, czy już urlop macie? Nie ma odpoczynku! Do roboty!

Ja mam 14.07 urodziny a 13.07 powinna przyjść @ wiec mam nadzieje, ze będzie prezent 🥰

reklama
Do góry