reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A tak mnie kluja sutki.. Taka nadzieja 🤣🤣
Ja sobie nadziei już nie robię czuje ze małpa przyjdzie..Plecki bolą,zimno,chodzę wściekła..
Test zrobiłam i dupa blada tylko sobie nastrój popsułam i po co 🤷‍♀️
Będę próbować znów w kolejnym cyklu jak nie wypali to startuje w sierpniu ze stymulacja..
Nie ma lekko..😥
Życzę Wam powodzenia ✌

Ja sobie nadziei już nie robię czuje ze małpa przyjdzie..Plecki bolą,zimno,chodzę wściekła..
Test zrobiłam i dupa blada tylko sobie nastrój popsułam i po co 🤷‍♀️
Będę próbować znów w kolejnym cyklu jak nie wypali to startuje w sierpniu ze stymulacja..
Nie ma lekko..😥
Życzę Wam powodzenia ✌
A którzy masz dc i który dzień po owu? U mnie to samo jak teraz nie wyjdzie to lecimy ze stymulacja 😃 nie ma się co poddawać, ale taka mam sytuację do dupy.. Za rok ślub kościelny i nie wiem czy nie odłożę starać. Chociaż bardzo bym nie chciała.

Do mnie dzisiaj ginekolog zadzwonił, że z ostatniej cytologii wyszła grupa 3 i podejrzenie HPV. W przyszłym tyg na kolejne badania idę.
Ma któraś z was doświadczenia z wirusem HPV? Wpływa to jakoś na płodność?
Ja leczyłam przez pół roku jutro wymazy robię i okaże się. Mam zielone światło do zajścia w ciążę. Mój lekarz stwierdził że ciąża cofa uszkodzenia przez wirus.

Hej. Poniżej mój wykres temperatury. Masakra jakaś..... A lekarz mówił wczoraj że owu mogła być w niedzielę.... Owu była i temperatura taka niska? Kiedy iść zbadać progesteron?
Screenshot_20200630-124034.png

reklama
Do góry