reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mi właśnie dużo dziewczyn z za granicy poleca testy owu różowe z Davida. Muszę je kupić na nowy cykl i zobaczyć jak będą wychodzić. A jak nie to z pl zamówię z domowego labo. Ile kosztują i ile sztuk?
Kiedyś ok 20 zł kosztowały za 7 sztuk [emoji51]
To sobie na nią poczekam [emoji1787][emoji1787] A jak jest cykl bezowulacyjny to miesiączka sama nie przychodzi? Trzeba ja wtedy wywolywac?
Ja jak się zai teresowalam tematem to miałam wywoływana

reklama
Kiedyś ok 20 zł kosztowały za 7 sztuk [emoji51]Ja jak się zai teresowalam tematem to miałam wywoływana
No nic będzie trzeba trochę wydać kasy. Może będzie warto bo ja muszę robić testy owu od ostatniego dnia miesiączki aż do pozytywnego [emoji2368] ale w głębi serca mam nadzieję że cykl nie będzie dłuższy niż 30-35dni

Mi w zeszłym miesiącu 2kreski wyszły w 22dc
Zrobiłam już zapasy testów👍
Będę testować za kilka dni 😜
F9717FBD-6E4B-4796-83E4-C8DF3217DE7A.jpeg

Hej, dzięki że pytasz. Dopiero teraz odpisuje bo w sumie to ja już nie wiem co mam pisać. Zwariuję przez to wszystko. Niby tydzień temu miałam owulacje, progesteron we wtorek 14, temperatura jak po owulacji a wczoraj po południu zalało mnie krwią, czerwoną, normalną krwią. Jeden tampon zużyty a potem tyle co nic brązowo, dzisiaj to mogłabym rzec że nie mam okresu albo jakieś brązowe plamienie ewentualnie. Nie możliwe jest żeby to były resztki po poronieniu bo to już 5 tyg no i krew była żywo czerwona, a wcześniej przez tydzień już nic mi nie leciało.
Czekam do jutra, bo u mnie często tak dwa dni trwa zanim przychodzi to właściwe krwawienie no ale zadzwoniłam już do ginekologa i umówiłam się na monitoring na 8 lipca, nawet jeśli to nie okres to dłużej nie wytrzymam bez wizyty.
Nie wiem czy możliwy jest okres przy progesteronie 14?? Czuję się głupia 🙉🙈🤦‍♀️🤷‍♀️

Hej dziewczynki , ależ napisaliście dużo aż ciężko nadgonić 🙂
U mnie 27 dc , jakieś 2 dni i powinnam dostać @ . Jeśli nie , to testuje w niedziele. Choć w zasadzie powinnam w sobotę , bo jedziemy do przyjaciół, których nie widzieliśmy przez te Corone od pół roku i fajnie byłoby podrinkowac 😉 Choć ja z tych nie pijących w ogóle , tylko właśnie apropo wizyt u nich , coś tam popijam 🙂
Wiec kto wie , może skuszę się już na test w sobotę 🙂 Z tego co czytam kilka z was tez ma testowe plany na weekend 👍🙂
Miłego dnia kobietki!
w uk dziś 31 st! Siedzę z girami w dmuchanym basenie 😀- żyć nie umierać 😜

Hej dziewczynki , ależ napisaliście dużo aż ciężko nadgonić 🙂
U mnie 27 dc , jakieś 2 dni i powinnam dostać @ . Jeśli nie , to testuje w niedziele. Choć w zasadzie powinnam w sobotę , bo jedziemy do przyjaciół, których nie widzieliśmy przez te Corone od pół roku i fajnie byłoby podrinkowac 😉 Choć ja z tych nie pijących w ogóle , tylko właśnie apropo wizyt u nich , coś tam popijam 🙂
Wiec kto wie , może skuszę się już na test w sobotę 🙂 Z tego co czytam kilka z was tez ma testowe plany na weekend 👍🙂
Miłego dnia kobietki!
w uk dziś 31 st! Siedzę z girami w dmuchanym basenie 😀- żyć nie umierać 😜
Skad w Uk jestes?

reklama
Do góry