reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Po okresie najlepiej robić testy, starać się co drugi dzień, albo codziennie jak lubicie, ale już na pewno po pozytywnym teście owulacyjnym. Będziesz miała monitoring??
Ja dziś zaczęłam brać aromek 2 tabletki. Mam nadzieję że mi się uda. Dziewczynki po ile dniach mogę robić testy owulacyjne? Kiedy najlepiej się starać +

Cześć dziewczyny. Już od dłuższego czasu Was obserwuje więc pora się przywitać. Krótko o mnie, mam 30 lat, staramy się o 1 dziecko ok roku. Hmm w zasadzie to pewnie dłużej. W lipcu będę miała robiona drożność jajowodów i tak konkretnie umowię się do ginekologa zajmującego się niepłodnością. Póki co mój obecny ginekolog jakoś nie bardzo ma pomysł co robić. Obecnie 9dc. Od tego cyklu robię testy owulacyjne, mozecie spojrzeć? Czy to nie dziwne że w 8dc mocniejsza kreska a w 9 już słabo widoczna?
Może 9dc miałaś rozwodniony mocz [emoji848] w każdym bądź razie nie ma jeszcze piku lh i rób dalej aż kreski będą takie same lub testowa mocniejszą niż kontrolna.

Po okresie najlepiej robić testy, starać się co drugi dzień, albo codziennie jak lubicie, ale już na pewno po pozytywnym teście owulacyjnym. Będziesz miała monitoring??
Tak. Tylko u mnie to długa historia.
Tydzień temu miałam droznosc wszytsko jest dobrze, i od dziś do 12 mam bra.c aromek a 16 jadę na monitoring. Ogólnie już do kliniki jeżdżę. Mąż nasienie okej

Test

Załączniki

• F8F5E301-E931-44A8-88E2-906D51AA8205.jpeg
    F8F5E301-E931-44A8-88E2-906D51AA8205.jpeg
    7,5 KB · Wyświetleń: 125
reklama
Cześć dziewczyny. Już od dłuższego czasu Was obserwuje więc pora się przywitać. Krótko o mnie, mam 30 lat, staramy się o 1 dziecko ok roku. Hmm w zasadzie to pewnie dłużej. W lipcu będę miała robiona drożność jajowodów i tak konkretnie umowię się do ginekologa zajmującego się niepłodnością. Póki co mój obecny ginekolog jakoś nie bardzo ma pomysł co robić. Obecnie 9dc. Od tego cyklu robię testy owulacyjne, mozecie spojrzeć? Czy to nie dziwne że w 8dc mocniejsza kreska a w 9 już słabo widoczna?
A ten z 8 nie za długo trzymałaś? Taki jakiś zabarwiony cały, mi tak się nie zalewały. Teraz kupiłam sobie kasetowe i też tylko 2 kropelki się daje

Do góry