Kala_kalus
Aktywna w BB
Ja mam tylko jeden jajnik, niby cykle regularne ale jednak się obawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miała któraś coś takiego? Ciąża a plamienie w czasie spodziewa ej miesiączki?
Ja też ten cień widziałam, ale nie pisałam bo dodalas zdjęcie rozebranego na którym go już nie widziałam, ale może akuratOddałabym wszystko, żeby tam był cień..
To może ja niedoinformowana jestem [emoji2960]Heparyne się bierze przy zespole antyfosfolipidowym a nie mutacji mthfr przynajmniej wg mojej wiedzy
Zobaczymy co zobaczy na usg 18.06 I jaki będzie w ogóle wynikLekarz może, choc nie musi, cofnąć Cię do sprawdzenia przyrostu bety...
Coś Ty u nas tak nie ma bo wyniki jadę do innego miasta. I niestety muszę uzbroić się w cierpliwość i oprzeć się na tym jednym, A 18.06 wizyta u lekarzaTrochę bez sensu wynik bety w czwartek skoro zrobiłaś w poniedziałek. Powinnaś jeszcze powtórzyć betę w środę, po 2 dniach Ja to bym nie wytrzymała tyle czasu... Nie dało się iść do innego labo? Większość daje już wyniki online tego samego dnia
Też mam jeden jajnik I regularna cykle. I w końcu pokazały się dwie kreseczki. nie bój się, trzeba po prostu trafić na odpowiedni cyklJa mam tylko jeden jajnik, niby cykle regularne ale jednak się obawiam
To właśnie zależy od lekarza. Niektórzy nawet po USG chcą sprawdzić przyrost we wczesnej ciąży. A innych w ogóle ten przyrost nie interesuje Powodzenia!Zobaczymy co zobaczy na usg 18.06 I jaki będzie w ogóle wynik
Też mam jeden jajnik I regularna cykle. I w końcu pokazały się dwie kreseczki.☺ nie bój się, trzeba po prostu trafić na odpowiedni cykl
[/QUOTE
Wlasnie od wczoraj ciagle chodzę siku, przez dwa dni bolały mnie piersi i ciagle jestem senna...Też mam jeden jajnik I regularna cykle. I w końcu pokazały się dwie kreseczki.☺ nie bój się, trzeba po prostu trafić na odpowiedni cykl
dzisiaj dziwne kłucie w kroku.. czekam oby to było to