Dziewczyny a polecicie jakieś testy owu tanie i sprawdzone? Bo zakupiłam 30 sztuk w aptece internetowej, ale jak porównuje z innymi to one nic nie pokazują dzis mam 21dc i te testy są z wczoraj, więc spodziewam się, że dzisiaj lub jutro może już będzie bardziej pozytyw. Śluz płodny od wczoraj, temp dziś skoczyla o pół stopnia. Strasznie późno już jest, ale chyba ja mam te cykle z miesiąca na miesiąc coraz dłuższe i dlatego tak w poprzednim 34 dni i też jak teraz myślę, to źle oszacowalam owu i dlatego się mogło nie udać.
reklama
Maxi89
Fanka BB :)
Kochana rób dalej. Mi kiedyś wyszedł pozytyw w 23 dc. I jeszcze pamiętaj o kilku zasadach: nie robić rano i przed zrobieniem minimum 2 godziny nie pic i nie siusiac! W moim przypadku to się sprawdza, a mam te najtańsze testy z Allegro.Dziewczyny a polecicie jakieś testy owu tanie i sprawdzone? Bo zakupiłam 30 sztuk w aptece internetowej, ale jak porównuje z innymi to one nic nie pokazują dzis mam 21dc i te testy są z wczoraj, więc spodziewam się, że dzisiaj lub jutro może już będzie bardziej pozytyw. Śluz płodny od wczoraj, temp dziś skoczyla o pół stopnia. Strasznie późno już jest, ale chyba ja mam te cykle z miesiąca na miesiąc coraz dłuższe i dlatego tak w poprzednim 34 dni i też jak teraz myślę, to źle oszacowalam owu i dlatego się mogło nie udać.
Martamartaem123
Aktywna w BB
Dziewczyny a wiecie może jaka czułość mają testy ciążowe które są w zestawie z tymi owu z allegro. Ja mam horienmedica te zwykle i nigdzie nie mogę znaleźć..
Mimi94
Jeszcze nie dziękuję, nie nakręcam się. Może to jeszcze zastrzyk...Po cichu gratuluję
Mimi94
Kiedyś ktoś mówił że 25... Umazam, że są kiepskie bo na tych nic mi nie wyszło a na pinku wyszła mocna kreska (kilka dni po Ovitrelle)
Dziewczyny a wiecie może jaka czułość mają testy ciążowe które są w zestawie z tymi owu z allegro. Ja mam horienmedica te zwykle i nigdzie nie mogę znaleźć..
Maxi89
Na badania może Cię skierować sam ginekolog, również leki może Ci wypisać jeżeli masz zaświadczenie - cały czas pisze o samym ginekologa. A lekarz o dwóch specjalizacjach To napewno może.Hej wszystkim mam trochę dziwne pytanie. Czy ginekolog endokrynolog może zlecać badania tarczycy i przepisywać leki jeśli zajdzie potrzeba?
Bridget_Ben
Gratuluje pieknych 2 kreseczek moje owulacyjne wychodza tylko w tym samym kolorze, nigdy ciemniejsze. Milego dnia dziewczyny
Bridget_Ben
Patka jeszcze wczesnie powtorz test za 2 dni
reklama
Dzięki Maxi, poczułam się znacznie spokojniejsza i będę testować dalej przez kolejne dniKochana rób dalej. Mi kiedyś wyszedł pozytyw w 23 dc. I jeszcze pamiętaj o kilku zasadach: nie robić rano i przed zrobieniem minimum 2 godziny nie pic i nie siusiac! W moim przypadku to się sprawdza, a mam te najtańsze testy z Allegro.