reklama
To trzymam kciuki za Ciebie !Kochana, ja po stracie dopiero zaczynam. Zrobiłam 2 lata przerwy, teraz mój pierwszy cykl po odstawieniu tabsow anty
Maxi89
Fanka BB :)
Na wyschniętych bardzo ciężko ocenić. Ja polecam albo robić im zdjęcia po 10 minutach od zrobienia, a najlepiej to wprowadzać do aplikacji Femometer.Hejo,
Kolejny raz wpadam z prośbą o ocenę testów lh, bo już się pogubiłam testy mi się już skończyły.. cykle mam 30-34 dni, czy któryś jest pozytywem? One są z domowe laboratorium, ma któraś pozytyw jego jak powinien wyglądać?
Maxi89
Ale piękny!Mój taki, lubię patrzec na niego
Magdusia88
Hmmm 18,19,20 mogłyby być pozytywne... Badalas się pod względem pcos?Hejo,
Kolejny raz wpadam z prośbą o ocenę testów lh, bo już się pogubiłam [emoji4] testy mi się już skończyły.. cykle mam 30-34 dni, czy któryś jest pozytywem? One są z domowe laboratorium, ma któraś pozytyw jego jak powinien wyglądać?
Spróbuj robić pod wieczór (ja robiłam około 17-18) i staraj się nie pić 2 h przed. Wtedy wyjdą ciemniejsze i może latwiej będzie oszacować.
Ja nie sikałam na test tylko moczyłam w kubeczku, liczyłam chyba do 15 albo 20 i wyjmowałam.
Po cichu gratulujęJa nie chce się nakręcać, że może to za szybko ale jest to dziwne...
13dc zastrzyk, a dzisiaj 21dc w 19dc leki kłócie i minimalnie zabarwiony śluz raz widziałam...
Zdj testów do góry z wczoraj z rana a niżej z dzisiaj z rana. Zobacz załącznik 1125623
G
guest-1712596415
Gość
Hejo,
Kolejny raz wpadam z prośbą o ocenę testów lh, bo już się pogubiłam [emoji4] testy mi się już skończyły.. cykle mam 30-34 dni, czy któryś jest pozytywem? One są z domowe laboratorium, ma któraś pozytyw jego jak powinien wyglądać?
Hmm, nie wiem a byłaś kiedyś na monitoringu? Bo u mnie jak już na owulacje to takie ciemne wychodzą jak ten zdj jest stare bo teraz nie testuje ale może zacznę [emoji848]
reklama
Maxi89
Dziewczyny nie mierze temperatury w trakcie cyklu, ale kilka dni temu mąż powiedział, że mam ciepłe czoło. Zmierzyłam temperaturę i było 37 stopni i tak mam od kilku dni ok 36,9-37. Czy to możliwe, że to może być od hormonów? To było kilka dni przed owulacja, w dzień i dzień po.