reklama
Dziewczyny potrzebuje rady za 3 dni powinnam dostac @. Dziś mam 25dc z 28 ogólnie mam regularne cykle. A dziś rano obudził mnie potworny ból w krzyżu!! Ciągnie mnie tak jak na @ a dalej nic nie ma :/ już sama nie wiem co myśleć czy już wszystko stracone czy jest szansa czy o co chodzi. :/
:/ ehh no cóż trzeba walczyć dalejŻycie...
KiedyPytam
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Pytałam was wczoraj o testy, ale już mi ta wiedza nic nie da
Wczoraj dwa testy z kreskami, a dzisiaj dwa negatywne. I okres
Zaczynam 13 cykl z brakiem chęci do dalszej walki. Od wtorku zaczynam Aromek ale zastanawiam się po co skoro to i tak nie da nic.
Czy możecie mi napisać, ile dni po sprawdzonej na monitoringu owulacji dostajecie okres lub plamień zwiastujących okres?
Wczoraj dwa testy z kreskami, a dzisiaj dwa negatywne. I okres
Zaczynam 13 cykl z brakiem chęci do dalszej walki. Od wtorku zaczynam Aromek ale zastanawiam się po co skoro to i tak nie da nic.
Czy możecie mi napisać, ile dni po sprawdzonej na monitoringu owulacji dostajecie okres lub plamień zwiastujących okres?
rossig
Hej dziewczyny, u mnie leniwie.Jak wam mija niedziela? Ja jeszcze w piżamie [emoji33]. Musze się ogarnąć trochę i zabieram się za gotowanie obiadku. Tylko nie mam pomysłu... Może coś podpowiecie?
Dziś robię na obiad spagetti. A wczoraj mieliśmy piersi z kurczaka bez tłuszczu smażone w papirusie.
Jutro wracam do pracy, strasznie mi się nie chce byłam tydzień na L4. Jakas infekcja wirusowa dróg oddechowych mi się przypałętała.
Ciekawi mnie jak się skończy ten cykl. Bo trafiło idealnie podczas owulki po 39 stopni gorączki. Miałam ją mieć w środę. Ostatnie boboseksy były 3 dni przed owulką. Potem kolejnego dnia już mnie źle samopoczucie dopadło, lekarz i L4. Codziennie gorączka. I teraz już mi lepiej i zauważyłam wodnisty śluz jakby płodny
Więc albo zostało tak jak było i 3 dni przed wystarczyło, albo bezowulacyjny będzie przez chorobę, albo mi się przesunęła jakoś na teraz dopiero. Dziś mam 21dc
Moncia89
Ja nadal cierpię na ból korzonek więc też w piżamie leżę cały dzień w łóżku. Wczoraj gotowalam łopatke w sosie z kaszą, dziś nic, obiad dostaliśmy od teściów.Jak wam mija niedziela? Ja jeszcze w piżamie [emoji33]. Musze się ogarnąć trochę i zabieram się za gotowanie obiadku. Tylko nie mam pomysłu... Może coś podpowiecie?
Śniło mi się że robiłam test i były 2 kreski
Jutro będzie 9 dni do spodziewanej miesiączki, czy warto iść jutro rano na betę?
rossig
Ja bym nie szła. Może zrób na początek jakiś test i zobaczysz czy cokolwiek tam przebija?Jutro będzie 9 dni do spodziewanej miesiączki, czy warto iść jutro rano na betę?
Moncia89
OK, mam już kupione 3 szt testu tego niby mega czułego 10 ml, zrobię rano, może coś tam się przebijeJa bym nie szła. Może zrób na początek jakiś test i zobaczysz czy cokolwiek tam przebija?
rossig
Jasne zrób rano i daj znaćOK, mam już kupione 3 szt testu tego niby mega czułego 10 ml, zrobię rano, może coś tam się przebije
A test jakiej firmy kupiłaś?
reklama
Moncia89
Niestety Pink test, dopiero po zakupie przeczytałam na jego temat złe opinie. A jaki test poleciła byś? To podjadę jutro rano do aptekiJasne zrób rano i daj znać
A test jakiej firmy kupiłaś?