To całkiem wyraźna krecha! GratulacjeJasna ale jest
reklama
Rób od razu bo w ciąży tsh lubi skakać bardzo szybko, więc w razie potrzeby zareagujesz wcześniejDziewczyny, mam niedoczynność tarczycy i wiem że do Endo powinnam pójść w 6 tc. Czy razem z beta mogę od razu zrobić TSH czy bliżej wizyty?
katherinnn
Fanka BB :)
Piękna kreseczka! GratulacjeJasna ale jest
jaguar
Super, gratulacjeDziewczyny, zrobiłam dziś rano test [emoji85] jest druga kreska!!! Boję się cieszyć, termin @niby na jutro. Jutro rano polecę na betę. Nie mogę w to uwierzyć
jaguar
No właśnie, nowy cykl nowa szansa. A ja ciągle w zawieszeniu [emoji19]Hej dziewczyny w końcu @ przyszła po tym duphastonie ahh skończę krwawić pojde do gin niech mi jakieś badania porobi bo to nie jest normalne że starasz się o dziecko @ ci się spóźnia beta i testy negatywne i jakbym tego duphastona nie wzięła to nie wiadomo kiedy ta @ by przyszła... A wiadomo nowy cykl nowe starania, potem pogadam z nim kiedy przyjść by jakiś monitoring zrobić bo w sumie w czerwcu przestałam brać antykopy cykle 28-30 dni, a może ja wogole owulacji nie mam, choć objawy i testy owu pokazywały ze jest.
Nie dostałaś jeszcze krwawienia? Byłaś u gina? Mój po zrobieniu kontrolnego usg pozwolił na starania od razu po ciąży biochemicznej, krwawienie organizm potraktował jak okres tylko owu się przesunęła o kilka dni.No właśnie, nowy cykl nowa szansa. A ja ciągle w zawieszeniu [emoji19]
jaguar
Byłam u gina w czwartek, nic nie było widać, kazała czekać aż się rozkręci. Ale jak na razie cisza. W piątek jednorazowe brązowe plamienie, wczoraj to samo a potem nic... No i czekam pełna obaw czy to aby nie pozamaciczna. Nawet wczoraj piżamę sobie kupiłam bo moje już zniszczone, a jak bym trafiła do szpitala to nie miała bym.Nie dostałaś jeszcze krwawienia? Byłaś u gina? Mój po zrobieniu kontrolnego usg pozwolił na starania od razu po ciąży biochemicznej, krwawienie organizm potraktował jak okres tylko owu się przesunęła o kilka dni.
Moncia89
Raczej lepiej zrobić tsh od razu.Dziewczyny, mam niedoczynność tarczycy i wiem że do Endo powinnam pójść w 6 tc. Czy razem z beta mogę od razu zrobić TSH czy bliżej wizyty?
Jutro tydzień do miesiączki, czy mogę iść na betę czy za wcześnie? Też zrobię od razu tsh
reklama
ForgetMeeNot
Ja robiłam betę i sprawdzałam przyrost i wszystko jest ok, ale dopóki nie usłyszę od lekarza, ze wszystko jest okej, to mam milion myśli [emoji85] rozumiem Cię[emoji120][emoji173]️ Ale myśl pozytywnie, tez się staram! To CUD[emoji120]
Mam identycznie. Mam nadzieje, ze w tym tygodniu uda mi się dosyć na wizytę.