reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Kurczę, co lekarz to metody, ja pamiętam, że jak w zeszłym roku powiedziałam gince w Luxmed, że zaczynamy się starać, to odrazu wypisała skierowanie na różyczkę, toksoplazmozę, TSH i grupę krwi jeśli nie mam... I tak właśnie powinno być, a nie że w trakcie ciąży każą, a później człowiek się tylko stresuje 🙄
Tak powinno być! Mi żaden lekarz nie powiedział a byłam u wielu 🤷🏼‍♀️

reklama
hej :) dawno nie pisałam, ale jest okazja do napisania :)

JESTEM W CIĄŻY!! :):)
dzisiaj kolejna beta przede mną, powina być już ponad 1000 <oby>

No i faktycznie cuda się zdarzają, bo w ogóle nie brałam tego cyklu pod uwagę bo 3 dni przed owu były przytulanki, a tutaj taka niespodzianka :)

hej :) dawno nie pisałam, ale jest okazja do napisania :)

JESTEM W CIĄŻY!! :):)
dzisiaj kolejna beta przede mną, powina być już ponad 1000

No i faktycznie cuda się zdarzają, bo w ogóle nie brałam tego cyklu pod uwagę bo 3 dni przed owu były przytulanki, a tutaj taka niespodzianka :)
Super! Gratuluję [emoji8][emoji177]

Właśnie!:) Po cholere się stresować w ciąży tym? Plus leczenie potem bardzo trudne... lub żadne.
A dostać skierowanie potem na awidność CMV czy różyczki to już kłopot bo badania bardzo drogie. Nie wspominając o dna wirusów:(

W poprzedniej ciąży milam robiona awidność różyczki i toxo. Plus panel TORCHz kosztowało mnie to w sumie ponad 1000 zł

Jak Wam tak szybko wychodzą jakieś duchy kresek, a mi w 10 dpo bieluch to naprawdę już na nic się nie nastawiam..

Nie ma co generalizować. Implantacja może być później, nawet w 12 dpo, dlatego niektórym babeczkkm testyvwycjodza dopeiro w terminie @. U mnie pierwszy cień cieni ciebia w 8dpo, a bladzioch w 9dpo w dwóch ciążach. Widocznie taka moja uroda, ale tak jak pisze. To nie jest reguła [emoji846]

Nie ma co generalizować. Implantacja może być później, nawet w 12 dpo, dlatego niektórym babeczkkm testyvwycjodza dopeiro w terminie @. U mnie pierwszy cień cieni ciebia w 8dpo, a bladzioch w 9dpo w dwóch ciążach. Widocznie taka moja uroda, ale tak jak pisze. To nie jest reguła [emoji846]
Najlepsze jest to, że jak wpisuje swoje objawy we flo to termin @ się przesuwa, najpierw na szybciej o 3 dni, teraz do przodu o 3 dni 🤔

reklama
Do góry