reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Kurczę, co lekarz to metody, ja pamiętam, że jak w zeszłym roku powiedziałam gince w Luxmed, że zaczynamy się starać, to odrazu wypisała skierowanie na różyczkę, toksoplazmozę, TSH i grupę krwi jeśli nie mam... I tak właśnie powinno być, a nie że w trakcie ciąży każą, a później człowiek się tylko stresuje 🙄
Tak powinno być! Mi żaden lekarz nie powiedział a byłam u wielu 🤷🏼‍♀️

reklama
hej :) dawno nie pisałam, ale jest okazja do napisania :)

JESTEM W CIĄŻY!! :):)
dzisiaj kolejna beta przede mną, powina być już ponad 1000 <oby>

No i faktycznie cuda się zdarzają, bo w ogóle nie brałam tego cyklu pod uwagę bo 3 dni przed owu były przytulanki, a tutaj taka niespodzianka :)

hej :) dawno nie pisałam, ale jest okazja do napisania :)

JESTEM W CIĄŻY!! :):)
dzisiaj kolejna beta przede mną, powina być już ponad 1000

No i faktycznie cuda się zdarzają, bo w ogóle nie brałam tego cyklu pod uwagę bo 3 dni przed owu były przytulanki, a tutaj taka niespodzianka :)
Super! Gratuluję [emoji8][emoji177]

Właśnie!:) Po cholere się stresować w ciąży tym? Plus leczenie potem bardzo trudne... lub żadne.
A dostać skierowanie potem na awidność CMV czy różyczki to już kłopot bo badania bardzo drogie. Nie wspominając o dna wirusów:(

W poprzedniej ciąży milam robiona awidność różyczki i toxo. Plus panel TORCHz kosztowało mnie to w sumie ponad 1000 zł

Jak Wam tak szybko wychodzą jakieś duchy kresek, a mi w 10 dpo bieluch to naprawdę już na nic się nie nastawiam..

Nie ma co generalizować. Implantacja może być później, nawet w 12 dpo, dlatego niektórym babeczkkm testyvwycjodza dopeiro w terminie @. U mnie pierwszy cień cieni ciebia w 8dpo, a bladzioch w 9dpo w dwóch ciążach. Widocznie taka moja uroda, ale tak jak pisze. To nie jest reguła [emoji846]

Nie ma co generalizować. Implantacja może być później, nawet w 12 dpo, dlatego niektórym babeczkkm testyvwycjodza dopeiro w terminie @. U mnie pierwszy cień cieni ciebia w 8dpo, a bladzioch w 9dpo w dwóch ciążach. Widocznie taka moja uroda, ale tak jak pisze. To nie jest reguła [emoji846]
Najlepsze jest to, że jak wpisuje swoje objawy we flo to termin @ się przesuwa, najpierw na szybciej o 3 dni, teraz do przodu o 3 dni 🤔

reklama
Do góry