Ja jutro idę na badania hormonów chociaż nie wiem czy wszystkie badania mają sens w 14 dc ale trudno. Może coś lekarz z tego zobaczy. Wykupiłam lh, fsh, estradiol, progesteron i testosteron.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No kurde jest se kreseczka gratulacje? :d ile dni po?Co myślicie? Nie chce cieszyć się za wczasu
ja widze bladziocha a od bladzioszków sie zaczyna. mysle, ze zrobienie jutro beta hcg potwierdziCo myślicie? Nie chce cieszyć się za wczasu
. Jest bladzioszek Jak zaszłam mój pierwszy test tak wyglądał Po cichutku gratulujeCo myślicie? Nie chce cieszyć się za wczasu
To już Twój kolejny test z taką bladą kreską prawda? Dziś masz 14 dc czy jesteś 14 dpo?Co myślicie? Nie chce cieszyć się za wczasu
Miałam bardzo slaby okres i zaczęły boleć mnie jajniki. Jestem w 14 dniu cyklu.
Mówię Ci że zamiast okresu miałam plamienieSara w 14 dniu cyklu masz pozytywny test ciążowy?
Ja polecam 1 mc z nimi, ale komfort mega Z przedwczoraj 13 dc i z wczoraj 14 dc Jasny wynik