reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

U mnie dziś 10 dpo. No i tak czytam o tych Waszych testach, więc myślę sobie mam jakiś jeden test ciążowy (Tak, wiem co to jest jeden test, ale postanowiłam, że nie kupię więcej dopóki coś nie zacznie się dziać) to pójdę i siknę. Być może na zdjęciu nic nie będzie widać, ale na żywo jest tam cień cienia i dla mnie, gdzie przez 8 lat widziałam czystą, niczym niezmacona biel vizira jest to trochę szok😲
Test zwykły paskowy horienmedical z allegro no i nie z porannego moczu tylko z południowego.
Oceńcie same, bo już nie wiem, czy może i ja zacznę pakować się do psychiatryka😜
Ja niestety widzę tylko słaby zarys, który może być fabryczny. Powtarzaj co dwa dni teraz albo codziennie jak jesteś niecierpliwa :D 10 dpo to wcześnie jeśli miałaś zagnieżdżenie dopiero np 9 dpo (a wtedy jest najczęściej). U mnie 11 dpo :)

Potestowałabym jak Wy, ale kurcze no jakoś wewnętrznie czuję, że to tylko niepotrzebne nerwy, bo @ we wtorek i tak może przyjść :( Mamcoraz więcej wątpliwości. Alenna szczęście nic mnie nie boli, piersi znośnie wrażliwe, nadole pobolewa ale teżprawie niezauważalnie. Chyba tak powinno być gdyby się udało. Te moje ostatnie bóle cycków i podbrzusza przed@ były zdecydowanie za silne jak na ciążę.

rano tempka powyżej 37 to chyba dobrze. Sprzątanie mnie wykończyło, więc ewidentnie jestem osłabiona. Pojawiło się więcej śluzu mlecznego ale w sumie niewidoczny, tylko moczy wkladkę. No nic.Trzeba czekać

reklama
Ja niestety widzę tylko słaby zarys, który może być fabryczny. Powtarzaj co dwa dni teraz albo codziennie jak jesteś niecierpliwa :D 10 dpo to wcześnie jeśli miałaś zagnieżdżenie dopiero np 9 dpo (a wtedy jest najczęściej). U mnie 11 dpo :)

Potestowałabym jak Wy, ale kurcze no jakoś wewnętrznie czuję, że to tylko niepotrzebne nerwy, bo @ we wtorek i tak może przyjść :( Mamcoraz więcej wątpliwości. Alenna szczęście nic mnie nie boli, piersi znośnie wrażliwe, nadole pobolewa ale teżprawie niezauważalnie. Chyba tak powinno być gdyby się udało. Te moje ostatnie bóle cycków i podbrzusza przed@ były zdecydowanie za silne jak na ciążę.
A testuj..co ci szkodzi :p

j
U mnie dziś 10 dpo. No i tak czytam o tych Waszych testach, więc myślę sobie mam jakiś jeden test ciążowy (Tak, wiem co to jest jeden test, ale postanowiłam, że nie kupię więcej dopóki coś nie zacznie się dziać) to pójdę i siknę. Być może na zdjęciu nic nie będzie widać, ale na żywo jest tam cień cienia i dla mnie, gdzie przez 8 lat widziałam czystą, niczym niezmacona biel vizira jest to trochę szok😲
Test zwykły paskowy horienmedical z allegro no i nie z porannego moczu tylko z południowego.
Oceńcie same, bo już nie wiem, czy może i ja zacznę pakować się do psychiatryka😜
ja widze cien kreski. uzywalam tych samych testow, nigdy nie mialam cienia jesli nie bylo ciazy. 2 razy mialam cien widoczny pod slonce i obydwa to ciaze :) takze kochana, jutro powtarzaj a ja trzymam mocno kciuki!!!

Powiem Ci ze mega dziwne.
Jesli wyszedl ci wczoraj to jutro rano powinno byc cos widać
No wczoraj po 16 wyszły mi dwie kreski, dzisiaj rano z 1 siusiania po całej nocy wyszły mi tez dwie ale wedlug mnie jaśniejsza Ta druha niż wczoraj, a jak teraz zrobiłam ten test co pokazuje tygodnie to not pregnant 😫😫😫😫😫😫 myśle o poniedziałku a pewnie jutro rano jak wstane co bede sikała już mam takie uczucie stresu w brzuchu na niczym się skupić nie mogę no coz jak jutro rano z porannego moczu ten test clearblue nie pokaże ciąży tzn ze ciąży nie ma...

No ja właśnie jestem z tych cierpliwych bardziej i na razie poczekam kilka dni. Możliwe, że to jakaś fabryczna krecha, ale robiłam wcześniej te same testy i nie było nawet cienia cienia🤷‍♀️
W poniedziałek kupię test i następnego sikanca zrobię we wtorek.

j

ja widze cien kreski. uzywalam tych samych testow, nigdy nie mialam cienia jesli nie bylo ciazy. 2 razy mialam cien widoczny pod slonce i obydwa to ciaze :) takze kochana, jutro powtarzaj a ja trzymam mocno kciuki!!!
Niestety nie mam więcej testów, dopiero po niedzieli kupię, więc póki co uzbrajam się w cierpliwość.
I na razie podchodzę do tego bardzo sceptycznie, ale tak jak wspominałam, przez wiele lat starań nie ujrzałam nawet bladego cienia A używałam różnych testów, więc nawet jeśli okaże się, że to biochem to dla mnie będzie to oznaczało nadzieję na kolejne cykle😊

No ja właśnie jestem z tych cierpliwych bardziej i na razie poczekam kilka dni. Możliwe, że to jakaś fabryczna krecha, ale robiłam wcześniej te same testy i nie było nawet cienia cienia🤷‍♀️
W poniedziałek kupię test i następnego sikanca zrobię we wtorek.
Trzymam kciuki! Jeśli to cień cienia to powinna być wyraźniejsza chyba nawet stopniowo już od jutra :)

Ja jestem niecierpliwa, ale testy robiłam może ze dwa cykle w życiu od ponad roku starań. A teraz... Nie wiem. Termin @ we wtorek. Nie czuję się ani jak na @ ani jak na ciążę...

reklama
Trzymam kciuki! Jeśli to cień cienia to powinna być wyraźniejsza chyba nawet stopniowo już od jutra :)

Ja jestem niecierpliwa, ale testy robiłam może ze dwa cykle w życiu od ponad roku starań. A teraz... Nie wiem. Termin @ we wtorek. Nie czuję się ani jak na @ ani jak na ciążę...
Ja nakrecilam się dzisiaj na ten test bo chciałam sobie wieczorem po pracy piwko wypić A teraz to sobie chyba odpuszczę póki co😉

Do góry