Paulina_1982
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W głowie mi się kręci. Aż mam trudności z czytaniem bo się literki zlewają...
A moglas wczoraj tyle nie picW głowie mi się kręci. Aż mam trudności z czytaniem bo się literki zlewają...
Tak kochana, mam regularne, chociaż w zeszłym cyklu dostałam @ dwa dni wcześniej. Ale takie wahania jak 1-2 dni raz na jakiś czas, to i tak uważam, że mogę mówić, że mam regularne Owulacja czasami waha się właśnie te 1-2 dni, co wnioskuję po objawach. No nic, będziemy ogarniać przed wyjazdem, może plemniki wytrzymają hahaha XDA masz regularne cykle? Może da się coś zakombinować , chciaz trzymam mocno kciuki żeby nie było trzeba [emoji16][emoji16][emoji16]
A ile czasu po Ovitrelle nie można testować ?
Kciuki w takim razie za pozytywny wynik [emoji846]
Haha @Paulina_1982 nie nakręcaj się! Zrób sobie herbatkę, odpocznij, ciesz się weekendem, włącz sobie serial albo weź książkę. Będzie dobrzeA moglas wczoraj tyle nie pic
wiem, ale człowiek niecierpliwy jestemAle 10 dpo może jeszcze nie być nic widać
[emoji846]
Powtórz pojutrze [emoji846] kub jutro jak nie wytrzymasz [emoji5]
A masz regularne cykle? Może da się coś zakombinować , chciaz trzymam mocno kciuki żeby nie było trzeba [emoji16][emoji16][emoji16]
Wlasnie zrobiłam ten test clear blue nie wiem czy od rana zbyt wiele razy sikalam i stężenie było zq słabe bo sikalam od 7 rano z 6-7 razy... wyszło not pregnant czy mam powtórzyć rano czy to po prostu brak ciąży a tamte testy kłamią?
A ile czasu po Ovitrelle nie można testować ?
Kciuki w takim razie za pozytywny wynik [emoji846]
nie wiem czy przez za małe stężenie hormonu bo sikalam od tana z 6-7 razy i mam powtorzyc jutro rano czy to po prostu brak ciąży a tamte testy kłamią?Kupuj i testuj. Moze akurat cos wyjdzie wyraźniejszego
Z drugiej strony... jeżeli zwykły paskowy test wczoraj po godzinie 16 wykazał te dwie kreski to raczej ten lepszy z teraz powinien wykazać ciąże co nie? Chociaż wczoraj w pracy sikalam tylko raz z rana i potem dopiero w domu robiąc test już nie wiem co mam myslecKupuj i testuj. Moze akurat cos wyjdzie wyraźniejszego