reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A masz regularne cykle? Może da się coś zakombinować , chciaz trzymam mocno kciuki żeby nie było trzeba [emoji16][emoji16][emoji16]

A ile czasu po Ovitrelle nie można testować ?

Kciuki w takim razie za pozytywny wynik [emoji846]
Tak kochana, mam regularne, chociaż w zeszłym cyklu dostałam @ dwa dni wcześniej. Ale takie wahania jak 1-2 dni raz na jakiś czas, to i tak uważam, że mogę mówić, że mam regularne :) Owulacja czasami waha się właśnie te 1-2 dni, co wnioskuję po objawach. No nic, będziemy ogarniać przed wyjazdem, może plemniki wytrzymają hahaha XD

Zrobiłam wczoraj tez test owulacyjny i tak jak dwa dni temu miałam kreskę widoczna ale nie pozytywna tak wczoraj prawie jej nie widziałam
:/ chyba zle zrobiłam??? Natomiast dzisiaj przy podcieraniu zobaczyłam śluz z krwią, czy któraś tak ma na rozpoczęciu dni płodnych? Czy to krwawienie okoloowulacyjne?
IMG_5443.JPG

A masz regularne cykle? Może da się coś zakombinować , chciaz trzymam mocno kciuki żeby nie było trzeba [emoji16][emoji16][emoji16]
Wlasnie zrobiłam ten test clear blue nie wiem czy od rana zbyt wiele razy sikalam i stężenie było zq słabe bo sikalam od 7 rano z 6-7 razy... wyszło not pregnant czy mam powtórzyć rano czy to po prostu brak ciąży a tamte testy kłamią?

A ile czasu po Ovitrelle nie można testować ?

Kciuki w takim razie za pozytywny wynik [emoji846]

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 143
reklama
Kupuj i testuj. Moze akurat cos wyjdzie wyraźniejszego
Z drugiej strony... jeżeli zwykły paskowy test wczoraj po godzinie 16 wykazał te dwie kreski to raczej ten lepszy z teraz powinien wykazać ciąże co nie? Chociaż wczoraj w pracy sikalam tylko raz z rana i potem dopiero w domu robiąc test już nie wiem co mam myslec

Do góry