reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A masz regularne cykle? Może da się coś zakombinować , chciaz trzymam mocno kciuki żeby nie było trzeba [emoji16][emoji16][emoji16]

A ile czasu po Ovitrelle nie można testować ?

Kciuki w takim razie za pozytywny wynik [emoji846]
Tak kochana, mam regularne, chociaż w zeszłym cyklu dostałam @ dwa dni wcześniej. Ale takie wahania jak 1-2 dni raz na jakiś czas, to i tak uważam, że mogę mówić, że mam regularne :) Owulacja czasami waha się właśnie te 1-2 dni, co wnioskuję po objawach. No nic, będziemy ogarniać przed wyjazdem, może plemniki wytrzymają hahaha XD

Zrobiłam wczoraj tez test owulacyjny i tak jak dwa dni temu miałam kreskę widoczna ale nie pozytywna tak wczoraj prawie jej nie widziałam
:/ chyba zle zrobiłam??? Natomiast dzisiaj przy podcieraniu zobaczyłam śluz z krwią, czy któraś tak ma na rozpoczęciu dni płodnych? Czy to krwawienie okoloowulacyjne?
IMG_5443.JPG

A masz regularne cykle? Może da się coś zakombinować , chciaz trzymam mocno kciuki żeby nie było trzeba [emoji16][emoji16][emoji16]
Wlasnie zrobiłam ten test clear blue nie wiem czy od rana zbyt wiele razy sikalam i stężenie było zq słabe bo sikalam od 7 rano z 6-7 razy... wyszło not pregnant czy mam powtórzyć rano czy to po prostu brak ciąży a tamte testy kłamią?

A ile czasu po Ovitrelle nie można testować ?

Kciuki w takim razie za pozytywny wynik [emoji846]

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 143
reklama
Kupuj i testuj. Moze akurat cos wyjdzie wyraźniejszego
Z drugiej strony... jeżeli zwykły paskowy test wczoraj po godzinie 16 wykazał te dwie kreski to raczej ten lepszy z teraz powinien wykazać ciąże co nie? Chociaż wczoraj w pracy sikalam tylko raz z rana i potem dopiero w domu robiąc test już nie wiem co mam myslec

Do góry