reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Może cykl dłuższy bedzie

Na to wyglda.
Znowu [emoji30][emoji30]Poprzedni był 55 dniowy i nie chce takiego kolejnego dziwadła [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]wcześniej zawsze 30-32 dni. Łykam teraz metę, niby cudowne panaceum na skrócenie cyklu ale u mnie musi być zawsze wszystko odwrotnie [emoji51][emoji51][emoji51]

reklama
Melduję się w 11 DPO. Jakoś zaczęłam coś wątpić, że się udało. To chyba naturalne myślenie, kiedy termin @ zbliża się nieubłaganie. W dodatku mój ukochany wyjeżdża na kilka dni akurat w czasie terminu owu w następnym cyklu, więc jeśli teraz się nie uda, to w przyszłym cyklu także :( Beznadzieja :(

Hej dziewczyny jakiś czas temu zniknęłam musiałam odświeżyć głowę ;) w tym miesiącu lametta Fostimon i Ovitrelle. Pęcherzyk 22 mm piękna owulacja co prawda pozna bo w 29 dc ! Ale endo tez super ;) dzis 12 dzień po Ovitrelle lekarz mówił żebym poszła na betę 14 lutego, ale nie wiem czy wytrzymam🤦🏼‍♀️ zobaczymy czy się coś z tego wykluje :)[emoji214]

Ale ta w 18 dc jest mocniejsza może owu się spozni?
Może odrobine. Zobaczę jaka będzie jutro. [emoji846] Może się opóźnić, oby tylko była [emoji846]

Hejka, u mnie dzisiaj 38 dc, na teście biel. We wtorek idę do gina po coś na wywołanie i regulację cykli [emoji51]
A wiesz czy i kiedy miałaś owulacje? Takie długie cykle, z końcówkę niewiadomo kiedy są mega frustrujace.. ehhh

Lipa jak nie wiem.:::
Moja cierpliwość wystawiana jest ostatnio na próbę [emoji23][emoji23][emoji23]

Tak, ale tylko ten bobo test zolty i Pink strumieniowy ( on w ogóle pokazał mi 4 razy ciążę, której nie było). Inne testy jak nie było ciąży nic nie pokazywały.
Rano stężenie bHCG w moczu jest podobno najwyższe, ale ja naleze do tych walnietych testujących i pewnie zrobiłam j dziś i jutro [emoji23][emoji23] ale ze mnie w tej kwestii nie należy raczej brać przykładu
aha rozumiem jakaś masakra jest z tymi testami... ja wlasnie lecę fo apteki mąż mi powiedział żebym mu obiecała ze nie bede się smucila jak wyjdzie brak ciąży bo mogę nie byc w ciąży i wiecie co jak mi yak powiedział to uświadomiłam sobie ze ja nawet nie wzięłam tego pod uwagę :(( tak się nakręciłam od środka

aha rozumiem jakaś masakra jest z tymi testami... ja wlasnie lecę fo apteki mąż mi powiedział żebym mu obiecała ze nie bede się smucila jak wyjdzie brak ciąży bo mogę nie byc w ciąży i wiecie co jak mi yak powiedział to uświadomiłam sobie ze ja nawet nie wzięłam tego pod uwagę :(( tak się nakręciłam od środka
Kupuj i testuj. Moze akurat cos wyjdzie wyraźniejszego

reklama
Melduję się w 11 DPO. Jakoś zaczęłam coś wątpić, że się udało. To chyba naturalne myślenie, kiedy termin @ zbliża się nieubłaganie. W dodatku mój ukochany wyjeżdża na kilka dni akurat w czasie terminu owu w następnym cyklu, więc jeśli teraz się nie uda, to w przyszłym cyklu także :( Beznadzieja :(

A masz regularne cykle? Może da się coś zakombinować , chciaz trzymam mocno kciuki żeby nie było trzeba [emoji16][emoji16][emoji16]

Hej dziewczyny jakiś czas temu zniknęłam musiałam odświeżyć głowę ;) w tym miesiącu lametta Fostimon i Ovitrelle. Pęcherzyk 22 mm piękna owulacja co prawda pozna bo w 29 dc ! Ale endo tez super ;) dzis 12 dzień po Ovitrelle lekarz mówił żebym poszła na betę 14 lutego, ale nie wiem czy wytrzymam🤦🏼‍♀️ zobaczymy czy się coś z tego wykluje :)[emoji214]
A ile czasu po Ovitrelle nie można testować ?

Kciuki w takim razie za pozytywny wynik [emoji846]

Do góry