reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Co labo to chyba inne wartości u mnie było do 25
Poczytaj sobie Kasia na temat podwyższonej prolaktyny a powiedz mi czy wczoraj były szeksy jakiś stres? Bo to wszystko też ma znaczenie
Ja od endokrynologa dostałam dostinex na obniżenie
No sprawdze, nie nic wlasnie nie bylo wczoraj strrsu jakiegos tez nie

prolaktyna bardzo wysoka... wyglada na cykl bezowulacyjny. Ja badalam prolaktyne i ginekolog powiedzial mi ze jesli starsz sie o dziecko, nie powinna przekroczyc 15.
No rozumiem muszę sie chyba wybrac do lekarza bo wczesniej nie kazala mi gin robic bo mialam isc do szpitala na oddzial na badania a to sama zrobilam

Na badaniach norma byla do 29 i dziwilam sie ze az 41
Kasiu a co jadlas na kolacje? pilas moze piwo? cwiczylas popoludniem? wiem, ze glupie pytania ale na prolaktyne ma wplyw bardzo duzo niepozornych czynnikow. ja powtarzalam 2 razy w ciagu 24 godzin bo za pierwszym razem wynik 29, okazalo sie ze zrobilam trening dzien przed, wieczorem i wypilam pol piwa, a chmiel podnosi prolaktyne bardzo szybko, na drugi dzien wynik 12,33, badalas tarczyce?

reklama
Do góry