Mrufka®®®
Fanka BB :)
Który DC ?Dziewczyby robilam progesteron i prolaktyna
Progesteron < 0.10
Prolaktyna 41.11
Jak myslicie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Który DC ?Dziewczyby robilam progesteron i prolaktyna
Progesteron < 0.10
Prolaktyna 41.11
Jak myslicie
Po 3 miesiącach stosowania. Wcześniej cykle 34-35, teraz 28. Ale to stopniowo mi się skracało.Jeny... to u mnie poki co jakos dziwnie to wszytsko wyglada...dzis 14 dc
Jak bardzo Ci skróciła cykl i po jakim czasie stosowania?
Niestety, teraz musisz zrezygnowac z fetyZ czym to zwijasz? Wygląda zacnie[emoji7][emoji7]
Ja robię markiza zero z francuskiego z kurczakiem, szpinakiem, pomidorami suszonymi, pieczarkami i serem ala feta [emoji7][emoji7] Ale to bardzo ciekawie wygląda...
Ja sie zaczelam modlic zeby okres nie przyszedl do konca tygodnia bo tez z mezem sie staramy juz ponad rok i powiem wam byla by to prawdziwa niespodzianka tylko tym razem czekam zeby test zrobic do konca tygodnia, a mam niedoczynnosc tarczycy, to wiecie ... jak na razie nie ma mi sie jak na okres tylko raz przez 2 dni jajniki bolaly w terminie okresu a teraz to cigle do toalety biegam i tyle. Na razie 2 dni sie spuznia
Tak mowisz 22dc patrzylam normy ale zglupialam sama nie wiemKochana prolaktyna znacząco za wysoko! Który dc?
Odpoczywaj duzo... spokojnie, odrzucaj zle myśli, ale to już!!!A ja dziewczynki leze. Brzuch mnie boli kłuję tak mega mocno. Już mam najgorsze myśli. No nic leze i czekam. Jutro powtórka bety z samego rana... Nie że się stresuje ale do bólu brzucha bylam jakoś bardziej pozytywnie nastawiona
Po owulacji 22dcA ten progesteron to przed owulacją?
Tak mowisz 22dc patrzylam normy ale zglupialam sama nie wiem
Coś za mały progesteron jak po owulacji. Wygląda jakby jej nie było jeszczePo owulacji 22dc