reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dalej dziewczyny testujcie!!! [emoji173] Bo ja już się nie mogę dwóch kreseczek doczekać! Już dawno nie było żadnych! Wierzę w Was! [emoji7]
Wiara czyni cuda [emoji173] ja dopiero 10dc chłop usnal zmęczony pracą, wyspi się to od jutra biorę go w obroty [emoji23]

reklama
No ja liczę, że sobie poradzą. Tym bardziej, że to nie wpadka a planowane kilka miesięcy więc chyba są świadomi. Mój M mówi, że swoje to swoje i naszym na pewno będzie umiał się zająć..
Ja kochałam wszystkie dzieci . Dopóki nie urodziłam swojego ;) serio tak mi się zmieniło ze szok . A mój M nigdy dzieciowy nie był a teraz jak na nich parze jak się bawią to młody lepszego ojca nie mógł mieć także spokojnie :)
bo tak jest, ze jak czlowiek sie naczyta, to i zaczyna widziec u siebie objawy, ktorych tak naprawde nie ma ale wtedy wszystko wskazuje na najgorsze...
Dokładnie! Ja mam tak teraz przez ten brak okresu :( oczywiście wyczytałam że były przypadki że beta 0.2 a po tygodniu okazywało się że jednak była ciąża hahaha 🤪🤪🤪😌😌

Dzięki za pocieszenie, liczę że i w naszym przypadku tak będzie [emoji3590]
Ja kochałam wszystkie dzieci . Dopóki nie urodziłam swojego ;) serio tak mi się zmieniło ze szok . A mój M nigdy dzieciowy nie był a teraz jak na nich parze jak się bawią to młody lepszego ojca nie mógł mieć także spokojnie :)

Dokładnie! Ja mam tak teraz przez ten brak okresu :( oczywiście wyczytałam że były przypadki że beta 0.2 a po tygodniu okazywało się że jednak była ciąża hahaha [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji18][emoji18]

Wiem:( u mnie ponad dwa lata i myślę sobie, że jak jeszcze raz dostanę @ to chyba zwariuję
No dokladnie. Niby nowy cykl nowa nadzieja ale kazdy kolejny oslabia mój zapał jak przyjdzie @. Starasz się o 1szą ciążę ? Bo ciężko nadążyć kto o pierwszą a kto o kolejną [emoji6]

Wiem:( u mnie ponad dwa lata i myślę sobie, że jak jeszcze raz dostanę @ to chyba zwariuję

Też mnie zabiorą erką do wariatkowa. Dadzą plastikowe sztućce, zabiorą klamkę... bo ileż można kurde... Nie dość, że czekałam pół roku po laparoskopii to potem czekałam 2 cykle (jeden bezowulacyjny, dwa z niedrożnej strony), szlak mnie już brał i co? Czekałam tyle czasu by zobaczyć betę 0,1 :realmad:. W poprzednim cyklu oczywiście to samo... :sad:

U mnie też starania od 2018 r. Czas tak szybko płynie a człowiek myśli, że stoi w miejscu... że ogranicza partnera... że nadaje sie tylko na dawce organów :oo:

Ktoś reflektuje na jakiś narząd?

A tak serio to chłopak się doweidział w zeszłym roku kalendarzowym, że od urodzenia nie miał nerki. Gdy się rodził dopiero USG wchodziło a on nigdy nie robił i wyszło przypadkiem u internisty a tomograf to potwierdził... dziwnie tak się po latach dowiedzieć... że sie nie ma organu. Brrr!

reklama
Do góry