reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dalej dziewczyny testujcie!!! [emoji173] Bo ja już się nie mogę dwóch kreseczek doczekać! Już dawno nie było żadnych! Wierzę w Was! [emoji7]
Wiara czyni cuda [emoji173] ja dopiero 10dc chłop usnal zmęczony pracą, wyspi się to od jutra biorę go w obroty [emoji23]

reklama
No ja liczę, że sobie poradzą. Tym bardziej, że to nie wpadka a planowane kilka miesięcy więc chyba są świadomi. Mój M mówi, że swoje to swoje i naszym na pewno będzie umiał się zająć..
Ja kochałam wszystkie dzieci . Dopóki nie urodziłam swojego ;) serio tak mi się zmieniło ze szok . A mój M nigdy dzieciowy nie był a teraz jak na nich parze jak się bawią to młody lepszego ojca nie mógł mieć także spokojnie :)
bo tak jest, ze jak czlowiek sie naczyta, to i zaczyna widziec u siebie objawy, ktorych tak naprawde nie ma ale wtedy wszystko wskazuje na najgorsze...
Dokładnie! Ja mam tak teraz przez ten brak okresu :( oczywiście wyczytałam że były przypadki że beta 0.2 a po tygodniu okazywało się że jednak była ciąża hahaha 🤪🤪🤪😌😌

Dzięki za pocieszenie, liczę że i w naszym przypadku tak będzie [emoji3590]
Ja kochałam wszystkie dzieci . Dopóki nie urodziłam swojego ;) serio tak mi się zmieniło ze szok . A mój M nigdy dzieciowy nie był a teraz jak na nich parze jak się bawią to młody lepszego ojca nie mógł mieć także spokojnie :)

Dokładnie! Ja mam tak teraz przez ten brak okresu :( oczywiście wyczytałam że były przypadki że beta 0.2 a po tygodniu okazywało się że jednak była ciąża hahaha [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji18][emoji18]

Wiem:( u mnie ponad dwa lata i myślę sobie, że jak jeszcze raz dostanę @ to chyba zwariuję
No dokladnie. Niby nowy cykl nowa nadzieja ale kazdy kolejny oslabia mój zapał jak przyjdzie @. Starasz się o 1szą ciążę ? Bo ciężko nadążyć kto o pierwszą a kto o kolejną [emoji6]

Wiem:( u mnie ponad dwa lata i myślę sobie, że jak jeszcze raz dostanę @ to chyba zwariuję

Też mnie zabiorą erką do wariatkowa. Dadzą plastikowe sztućce, zabiorą klamkę... bo ileż można kurde... Nie dość, że czekałam pół roku po laparoskopii to potem czekałam 2 cykle (jeden bezowulacyjny, dwa z niedrożnej strony), szlak mnie już brał i co? Czekałam tyle czasu by zobaczyć betę 0,1 :realmad:. W poprzednim cyklu oczywiście to samo... :sad:

U mnie też starania od 2018 r. Czas tak szybko płynie a człowiek myśli, że stoi w miejscu... że ogranicza partnera... że nadaje sie tylko na dawce organów :oo:

Ktoś reflektuje na jakiś narząd?

A tak serio to chłopak się doweidział w zeszłym roku kalendarzowym, że od urodzenia nie miał nerki. Gdy się rodził dopiero USG wchodziło a on nigdy nie robił i wyszło przypadkiem u internisty a tomograf to potwierdził... dziwnie tak się po latach dowiedzieć... że sie nie ma organu. Brrr!

reklama
Do góry