reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Moim zdaniem coś jest na rzeczy, bo u mnie były też takie cienie w sobotę.. Zobacz prawie nie widoczna [emoji4] to było dzień przed beta wieczorem [emoji4]
Okres spóźnia mi się 6 dni według Flo I według gina :D
20200125_202450.jpeg

reklama
Więc skoro beta była w niedzielę to jezeli zrobisz jutro w tym samym labo i tak nie będziesz miała prawidłowego odnienia bo na początku będę powinno się sprawdzać o ile się w ogóle sprawdza co 48h, więc moim zdaniem idź jutro na betę tam gdzie taniej i powtórz ja w tym samym labo po 48h, wtedy będziesz wiedziała jak się ma przyrost.
W niedzielę popołudniu i kreski na testach były cieniami po czasie [emoji23]

Myślicie, że jak jutro pójdę na bete, to jeżeli jest już coś na rzeczy to wykryje? Po prostu pewne zmiany szykują się i ew ciąża miałaby bardzo duże znaczenie. A po weekendzie może być za późno na zmianę decyzji.
Screenshot_20200129_190422_com.popularapp.periodcalendar.jpeg

trzymam mocno kciuki, zeby pojawily sie 2 mocne kreseczki... a planujesz cos jeszcze w kierunku sprawdzania? test, bete?
Za dwa tygodnie jeśli nie będzie żadnego okresu to mam wrócić do ginekologa i wtedy według niego już będzie coś widać. Ale muszę zrobić najpierw betę zanim pójdę do niego.

Dziewczyny ok! Skończmy temat. Jakbym nie chciała żadnych rad to bym olala forum i tu WGL się nie udzielała! Każdy daje rady A ja albo z nich korrzytam albo nie! [emoji4] I koniec tematu bo już mi duszno [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Tylko jak pójdę jutro to Bede musiała powtórzyć w sobotę w sobotę w szpitalu nie pobierają i dupa Jasiu! [emoji2356]
Więc skoro beta była w niedzielę to jezeli zrobisz jutro w tym samym labo i tak nie będziesz miała prawidłowego odnienia bo na początku będę powinno się sprawdzać o ile się w ogóle sprawdza co 48h, więc moim zdaniem idź jutro na betę tam gdzie taniej i powtórz ja w tym samym labo po 48h, wtedy będziesz wiedziała jak się ma przyrost.

Do góry