reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mam! [emoji813][emoji813][emoji813][emoji813][emoji813] Dziewczyny bardzo Wam wszystkim dziękuję za gratulacje, jesteście niezastąpione!!![emoji3059][emoji3059]
Beta- 183
Cudowne wiadomości, szczególnie, że myślałaś, że w tym cyklu nie ma szans,
[emoji3590][emoji3590][emoji3590] Życie lubi niespodzianki. Oby tylko takie fajne [emoji846] mąż już wie?

reklama
Tia na pewno... ;-)
Jakos nie mam weny. Albo przyjaciolce wysle dane i jak sie nudzi to niech odswieza. Bo mnie juz jakos tak przybilo
A będzie dobrze
A ja wiemm...
Nie noooo :) Spokojnie :) Będą i Twoje wyniki. Niezależnie jakie będą, trzymam mocno kciuki i się nie stresuj!
Od 9 rano sie stresuje odkad weszlam do labo. Teraz to mnie jedynie dól złapal....

Tak, dla mnie to cud jest [emoji3526] mąż Jeszcze nie wie, wieczorem go uswiadomie [emoji847]
Planujesz jakoś specjalnie? Kurde dla niego to też będą wieści [emoji16] odzyska wiarę w swoich zawodników [emoji846] dawaj znać jak zareagował. A najlepiej zrób lajfa i wrzuć tutaj [emoji1787][emoji2960][emoji6]

reklama
Do góry