reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

U mnie 1 dc 😥 Właśnie byłam w wc a tam przykra niespodzianka.. testy ciążowe perfekcyjnie sprawdzają się u mnie do wywoływania @. Już któryś raz.. a teoretycznie do @ miałam jeszcze z 5 dni.. do tego jutro mam wizytę u gina i nie wiem co teraz zrobić, iść czy nie iść. Ale czekałam za nią 2 miesiące więc głupio rezygnować.. co radzicie?
idz. to lekarz... po co tracic czas i znowu czekac..

reklama
U mnie 1 dc [emoji26] Właśnie byłam w wc a tam przykra niespodzianka.. testy ciążowe perfekcyjnie sprawdzają się u mnie do wywoływania @. Już któryś raz.. a teoretycznie do @ miałam jeszcze z 5 dni.. do tego jutro mam wizytę u gina i nie wiem co teraz zrobić, iść czy nie iść. Ale czekałam za nią 2 miesiące więc głupio rezygnować.. co radzicie?
Przykro mi [emoji45]
Trzymam kciuki za listopad!

Dzisiejsza sytuacja u mnie - Dziwny zaróżowiony śluz i ból brzucha jak na okres . Owulacja za kilka dni 🧐 Na nic nie liczyłam . Co to może być ?

Załączniki

• 1895208E-33DB-4F1C-8FAF-DFF78E41D317.png
    1895208E-33DB-4F1C-8FAF-DFF78E41D317.png
    311,7 KB · Wyświetleń: 94
Na co Ci to?
Pierwszy raz słyszę żeby baba narzekała ze ma za duże piersi [emoji85]
Oj uwierz jak bolą plecy, ramiona i grawitacja na biust działa to niestety zaczyna się narzekać
Kochana uwierz można.Ja mam mały obwód a miska szok.W pierwszej ciąży miałam ogromny biust przy obwodzie 70 cm moja miska była J😱 Teraz mam obwód 65 miska F lub G.
Ja bez ciąży mam 70 I kostium kąpielowy nawet 65 J, niby pod biustem więcej ale jak kupię biustonosz 75 albo 80 to mam zapięcie na karku bo piersi ciągną.

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj zdycham, po prostu umieram[emoji58] wymiotowalam i ból głowy niemillosierny. Czuje się jakby nie ktoś przeżył i wyplul. Cycków mi zaraz eksploduja tak bolą [emoji58] Do @jeszcze tydzień A że mnie takie rzeczy się dzieją [emoji848]

Ja dzisiaj zdycham, po prostu umieram[emoji58] wymiotowalam i ból głowy niemillosierny. Czuje się jakby nie ktoś przeżył i wyplul. Cycków mi zaraz eksploduja tak bolą [emoji58] Do @jeszcze tydzień A że mnie takie rzeczy się dzieją [emoji848]
Objawy obiecujące [emoji16]
Też poproszę [emoji6]

reklama
Do góry