reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

O matko! Bardzo mi przykro! [emoji25] trzymaj się! Uda się napewno [emoji4] Trzymam kciuki za szybką i zdrowa ciążę!! [emoji7]
Chciałam się tylko przywitać :) Będę tu pewnie zaglądać coraz częściej, bo niestety tak jak szybko zachodzę w ciąże to i dość szybko ja tracę...
Zatem z mamusiek trafiam z powrotem na staraczki :) Pełna nadziei, za chwile rozpoczynająca starania nr 3 [emoji847]

reklama
O matko! Bardzo mi przykro! [emoji25] trzymaj się! Uda się napewno [emoji4] Trzymam kciuki za szybką i zdrowa ciążę!! [emoji7]

Że się uda to wiem na 100% :)
Narazie badania, bo dwa z rzędu poronienia to trzeba już skontrolować. Ja już większość badań mam za sobą. Nie ma co czekać. Reszta po tym jak organizm dojdzie do równowagi.
Tak, ze trzymaj mocno kciuki za zdrowego bobasa :)

Przykro mi, życzę powodzenia i trzymam kciuki żeby się w końcu udało [emoji1364]
Chciałam się tylko przywitać :) Będę tu pewnie zaglądać coraz częściej, bo niestety tak jak szybko zachodzę w ciąże to i dość szybko ja tracę...
Zatem z mamusiek trafiam z powrotem na staraczki :) Pełna nadziei, za chwile rozpoczynająca starania nr 3 [emoji847]

Dziewczyny u mnie dziś tarczyca taki wynik a w tamtym tygodniu 1.9
Screenshot_20200122_175705_com.android.chrome.jpeg

Trzymam trzymam! Będzie wszystko dobrze! Zobaczysz [emoji4][emoji7]
Że się uda to wiem na 100% :)
Narazie badania, bo dwa z rzędu poronienia to trzeba już skontrolować. Ja już większość badań mam za sobą. Nie ma co czekać. Reszta po tym jak organizm dojdzie do równowagi.
Tak, ze trzymaj mocno kciuki za zdrowego bobasa :)

reklama
Do góry