reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
z ta temperatura to nie popadajcie w skrajnosci. ja nie mialam podniesionej w zasadzie, zawsze w granicy 36,7-36,9. wiec nie kazda kobieta ma tak samo. na poczatku ciazy mierzylam codziennie ale jak mi zaczela skakac od 36.3-36.9 to stwierdzilam, ze predzej zamecze sie psychicznie niz cokolwiek z niej wywnioskuje. jak jest cien cienia to na bete kochana, zeby rozwiac wszelkie watpliwosci, chociaz z beta tez roznie bywa.
U mnie w pierwszej ciąży też temperatura była w normie 💁‍♀️

Ja dzis poszukuje objawow implantacji. Normalnie niczym detektyw... Nawet jesli bedzie to i tak pewnie przegapie :D 6dpo dzisiaj.. ale sie czas dluuzy.... dzis to chyba zamiast lezec caly dzien w lozku to moze za cos ambitnego sie wezme zeby czas szybciej zlecial :p

reklama
Ja dzis poszukuje objawow implantacji. Normalnie niczym detektyw... Nawet jesli bedzie to i tak pewnie przegapie :D 6dpo dzisiaj.. ale sie czas dluuzy.... dzis to chyba zamiast lezec caly dzien w lozku to moze za cos ambitnego sie wezme zeby czas szybciej zlecial :p
Ja już mam zakupione wkładki 😂😂😂 to strasznie głupie to i tylko sobie pewnie będę dokładać zmartwień jeśli nie będzie plamienia. Chyba lepiej jednak bedzie nie szukać i nie kminic. Nie dość, że mam szajbę przez testy owu, testy ciążowe to jeszcze sobie dokładam obserwacje wkładki 🥴

Do góry