Mrufka®®®
Fanka BB :)
Nawet pink nie chciał mnie oszukać cieniemDzień dobry
Świat stanął na głowie a ja razem z nim
Oczywiście nic, zero, biało...
@Mrufka®®® czekamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet pink nie chciał mnie oszukać cieniemDzień dobry
Świat stanął na głowie a ja razem z nim
Oczywiście nic, zero, biało...
@Mrufka®®® czekamy
Nie wierzę.. przecież były widoczne gołym okiem. Masakra jakaśWitam się z...................................... Jedna kreska [emoji6]
Może jutro ta betę?U mnie dzisiaj jasna kreska na bobo teście, na DOZ nic nie widzę, s temp.spadla na łeb na szyje. 36,66 [emoji51][emoji51][emoji51][emoji26][emoji26][emoji26]
Od kiedy liczycie dpo? Od dnia pozytywnego testu owulacyjnego czy od następnego dnia ?Dziewczyny może jeszcze za wcześnie?
Jasna kreska to już coś... Życzę żeby ciemniała!!!U mnie dzisiaj jasna kreska na bobo teście, na DOZ nic nie widzę, s temp.spadla na łeb na szyje. 36,66 [emoji51][emoji51][emoji51][emoji26][emoji26][emoji26]