ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Mam nadzieje, że jutro będzie coś wyraźniej.
W takim razie betę zrobimy w tym samym dniu [emoji123] Musi być dobrze!
To trzymam za Ciebie kciukasy już dziś [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieje, że jutro będzie coś wyraźniej.
W takim razie betę zrobimy w tym samym dniu [emoji123] Musi być dobrze!
To trzymam za Ciebie kciukasy już dziś [emoji16]
U mnie pink super czuly nie pokazal ciazy blizbiaczej przy becie 53.1. Ja tym pinkom nie ufam w ogole, ale wiem ze wiele dziewczyn jest z nich zadowolonychDziewczyny co sądzicie o Pink test?
Wiarygodny? Kiedy najlepiej go zrobić?
Aga mnie cały czas pobolewa jak na @, więc tym się nie sugeruj. To akurat może być też objaw ciążyBoje się, że @ przylezie, bo mnie pobolewa brzuch jak na @. Ale nie to, ze ciągle jak zawsze tylko tak z przerwami, najbardziej pod wieczór...
Przeklęta macica
Aga mnie cały czas pobolewa jak na @, więc tym się nie sugeruj. To akurat może być też objaw ciąży
49 DC ? A my nie byłyśmy na podobnym etapie? U mnie dziś 38. Oby jutro była bardziej widoczna kreseczka tu nic nie widzę niestetyDziewczyny to możliwe, ze test 6-7 dpo coś pokaże? Zrobiłam dzisiaj jeden rano i był cień cienia, po południu byłam w rossmanie i drugi test, zupełnie inny robiłam o 16 obok razu pojawiła się delikatna, ledwo widoczna kreseczka. Na zdjeciu tego nie da się uchwycić, ale test wrzuce.
To mój 49dc, jestem niemal pewna, ze owulacje miałam 9-10.01.
No tak pokręconego cyklu nie miałam. Czuje się tez inaczej od dwóch dni, a dziś wręcz wybitnie czuje takie rozpieranie w środku i tak jakby mi tam na dole wszystko zdrętwiało
Jutro powtórzę test i w sobotę skocze na betę.
Zobacz załącznik 1069115
To jeszcze nic nie oznacza póki nie na krwawienia jak na @. Ja w pierwszej ciąży miałam nawet mocniejszy ból niz na @Boje się, że @ przylezie, bo mnie pobolewa brzuch jak na @. Ale nie to, ze ciągle jak zawsze tylko tak z przerwami, najbardziej pod wieczór...
Przeklęta macica
Dbaj o siebie kochana i szybko do nas wracaj tzn widzimy się na październikowych mamachKochane, choroba zmusiła mnie do pewnych przemyśleń i postanowiłam na razie zrobić sobie przerwę od starań. Za dużo ostatnio myślałam o dziecku, o rodzinie, o wszystkim, tylko nie o sobie. Przypłaciłam to zdrowiem... Czas trochę przewartościować swoje życie Życzę Wam dużo siły i szczęścia i oczywiście spełnienia Waszego głównego marzenia