reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dzień dobry dziewczyny! U mnie dziś 1 dzień bez duphastonu, w środę termin @. Trochę się boję, że odstawienie coś popsuje :( Ale lekarz mówił, że jakby była ciąża to organizm już ma sygnał żeby produkować więcej progesteronu. Trochę rano kłuł mnie prawy jajnik, piersi dalej ciężkie i tkliwe ale znośnie. Jeszcze 5 dni :)
Ja odliczam dni do owu [emoji6] też w środę [emoji854]

Mocno trzymam kciuki, kobieca intuicja podpowiada mi że u Ciebie jest coś na rzeczy [emoji846]

reklama
Ja odliczam dni do owu [emoji6] też w środę [emoji854]

Mocno trzymam kciuki, kobieca intuicja podpowiada mi że u Ciebie jest coś na rzeczy [emoji846]
Coś musi być! Pytanie jak to się skończy. Gdzieś tam mam obawę, że np. jest pusty pęcherzyk, że owszem wszystko co czułam było prawdziwe, ale nie skończy się to tak jak powinno. Ale nie mamy na to wpływu... Jedyne co to możemy dbać o siebie i starać się nie stresować :)

No to moja droga do roboty!! Najlepiej jest boboseksować codziennie lub co dwa dni już na kilka dni przed owu, więc możecie już startować :D

Ja mam dziewczyny 5 dni opóźnienia czuje się tak jakby organy wewnętrzne miały zaraz we mnie wybuchnąć i moja krew pokryje ściany nie mówiąc już o samopoczuciu i samowkurwie.niu nie wiem co się ze mną dzieje nigdy w życiu tak nie miałam nigdy .... W poniedziałek będę musiała iść do ginekologa bo albo siebie rozszarpie albo ludzi w około 😂 . Trzymam kciuki za wszystkie staraczki co robią testy w najbliższym czasie ♥️ myślami z wami 😍

Ja mam dziewczyny 5 dni opóźnienia czuje się tak jakby organy wewnętrzne miały zaraz we mnie wybuchnąć i moja krew pokryje ściany nie mówiąc już o samopoczuciu i samowkurwie.niu nie wiem co się ze mną dzieje nigdy w życiu tak nie miałam nigdy .... W poniedziałek będę musiała iść do ginekologa bo albo siebie rozszarpie albo ludzi w około 😂 . Trzymam kciuki za wszystkie staraczki co robią testy w najbliższym czasie ♥ myślami z wami 😍
A robiłaś test? Chyba test i betę najlepiej zrobić zanim się pójdzie do gine. Gine tak na samym początku to niewiele chyba może :)

A robiłaś test? Chyba test i betę najlepiej zrobić zanim się pójdzie do gine. Gine tak na samym początku to niewiele chyba może :)
Babo robiłam juz wszystko co można 😂 3 testy i betę jeden dzień po spodziewanej @ . Wszystko negatywne beta była na poziomie 2.3 to dupa potem testy negatywne. Chyba mój organizm wyczuwa moja zryta psychikę i postanowił z nim zrobić duet i skończyć mnie na wszystkie sposoby 😂 jak nie płaczę to się wkurzam to się śmieje plus podwyższona temp ból brzucha jak na @ i zawroty głowy . Co za rozpoczęcie roku 🤔🤷🤷

Witam. 6 dni spóźnienia jak narazie najdłużej od pół roku, a test dziś znowu biel🤦‍♀️😥 jak do poniedziałku nie przyjdzie to zrobię może betę.

reklama
Do góry