reklama
ElaStyczna
Fanka BB :)
Ona po prostu wybiera sobie srodek a przeciez roznie moze byc.. ja mam raz 9 dc a ona pokazuke i tak ze bedzie 13 dcJa nie ufam totalnie tej aplikacji flo. Mam ja po to aby mieć podgląd jak długie mam cykle i kiedy były przytulanki. Owulacji nie potrafi mi chyba wyliczyć ...
U mnie to samo dlatego zaopatrzyłam się w testy owu i sama na razie to kontroluje. Okres też potrafi mi przesunąć o kilka dni..Ona po prostu wybiera sobie srodek a przeciez roznie moze byc.. ja mam raz 9 dc a ona pokazuke i tak ze bedzie 13 dc
Wesoła_Aga
Ja tam wole truć swojemu doktorowi
Mrufka®®®
Ach ta sztuczna inteligencjaOna po prostu wybiera sobie srodek a przeciez roznie moze byc.. ja mam raz 9 dc a ona pokazuke i tak ze bedzie 13 dc
xcarolinex
Aktywna w BB
Witaj ☺ ja mam wizytę w piątek i na niej mam nadzieję się coś dowiem . To już ostateczny termin gdzie powinno być wiadomo czy coś wyszło czy nie. Trzymam kciuki !Hej , jestem Daria
Ja aktualnie 25 dzień cyklu , ból jajników jak na pms i trochę wcześniej ból piersi . Testować będę w sobotę lub niedzielę i z tego co przeczytałam sporo z was też akurat w te dni . Życzę pięknych dwóch kresek !!!
sundee23
A jest coś takiego?Robiła któraś może test domowy ciążowy z krwi
reklama
Lilka2304
Tak właśnie robilam jestem 4 dni przed @ wiem wcześnie ale ja już wariuje i zakupiłam zwykły i z krwi i z krwi raczej czyha nie powi ien kłamać a widzę cień i chcialam się podpytać czy komuś fałszywie stwierdził
A jest coś takiego?