Weronika1212
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Krecha druga chyba pojawia się przez większość cyklu. W okolicy owu jej ciemność jest mniej więcej taka jak testowej. A pozostałe to niepłodne.Jak to jest z testami na owulacje???
Jestem planowo przed @ koło 4 dni a robiłam by sprawdzić test owu i wyszła mi ta druga kreska jaśniejsza.i tak myślę czy to oznacza okres dni płodnych???? Na 4 dni przed @
Druga kreseczka musi być tak samo ciemna jak ta kontrolnaJak to jest z testami na owulacje???
Jestem planowo przed @ koło 4 dni a robiłam by sprawdzić test owu i wyszła mi ta druga kreska jaśniejsza.i tak myślę czy to oznacza okres dni płodnych???? Na 4 dni przed @
To u mnie w pierwszych 3 min obie jasne a teraz spojrzę i dam znaćKrecha druga chyba pojawia się przez większość cyklu. W okolicy owu jej ciemność jest mniej więcej taka jak testowej. A pozostałe to niepłodne.
Jest o odrobinkę jasniejsza bo ta kontrolna też taka blada. Więc mnie to dziwi bo w opisie jak nie ma wg czynnika LH to nie powinno być wg drugiej kreski a jeśli jest dopiero początek bądź koniec wzrostu to ta druga się pojawiaDruga kreseczka musi być tak samo ciemna jak ta kontrolna
Raz 27 raz 32 raz pomiedzy..A ilodniowe masz cykle zazwyczaj?.
Hehehe ja mam to samo raz od razu po wyjściu tonę w kałuży albo jak się ruszę to leci jak z kranu. Smialqm się z mojego że strzela ale jakaś tarcza w środku jestMam pytanko dość dziwne i proszę się nie śmiać albo jak komuś poprawi humor to śmiać. [emoji16] Czy wam też po przytulankach sperma wam wypływa? Mnie już nawet nie pomaga robienie zaraz po świecy [emoji2962][emoji12][emoji849]