reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

@Ania7812 ale szaleństwo [emoji7] No musi coś z tego być
Wiem ze to było szaleństwo ale coś ci powiem ileż kurw..... można niedługo 2lata minie wszystko ok a ciąży nie ma no miałam poronienie ale ileż można czekać to jest 4cykl i dalej pusty test no to lekarz do mnie ze zawsze jest regularnie wszystko dobrze to trzeba działać a ja mu mowie działam co druga noc i ni huhuhu a ten do mnie to ja cie trochę nastymuluje 1sze pytanie boisz się bliźniaków a ja nie no to ten no to idziemy na całego i przepisał wszystko

reklama
Dziewczyny wy zawsze dobrze doradzicie za tydz w pon mam plastry jakies na alergie i pani mowila zeby nie brac witamin tak z tydz wczesniej a biore ovarin pare dni dopiero a tam sa witaminy d b itak dalej i chyba musze odstawic zeby mi wyszly te plastry bo maz mial zjadl mandarynke i mu nie wyszlo

Kurcze to rzeczywiście delikatny wspomagacz. Ja biorę od 2 dc do 6 dc 2x1.
U mnie delikatny bo zawsze mam parę pęcherzyków jeden dominujący raz pekly nawet dwa w normalnej owulacji bez wspomagania nie mam z tym problemów. Teraz 5 dominujących po 3 tabletkach a w 2dc i 3dc myślałam że mi jajniki rozpierdoli taki był ból .

Jak bliźniaków to też chcę [emoji16] ciekawe czego ja się dowiem tego 13 oby mnie tylko ten lekarz nie olał...
Wiem ze to było szaleństwo ale coś ci powiem ileż kurw..... można niedługo 2lata minie wszystko ok a ciąży nie ma no miałam poronienie ale ileż można czekać to jest 4cykl i dalej pusty test no to lekarz do mnie ze zawsze jest regularnie wszystko dobrze to trzeba działać a ja mu mowie działam co druga noc i ni huhuhu a ten do mnie to ja cie trochę nastymuluje 1sze pytanie boisz się bliźniaków a ja nie no to ten no to idziemy na całego i przepisał wszystko

To dopiero będzie bolało jak będzie pekać [emoji16]
U mnie delikatny bo zawsze mam parę pęcherzyków jeden dominujący raz pekly nawet dwa w normalnej owulacji bez wspomagania nie mam z tym problemów. Teraz 5 dominujących po 3 tabletkach a w 2dc i 3dc myślałam że mi jajniki rozpierdoli taki był ból .

Skąd ja to znam... 🙄

Ja mam za dwa dni krew i zobaczymy jak tam hormony się mają a w czwartek monitoring. Koszenie poniżej pasa wykonane także zwarta i gotowa :-D:-D na wieści że w tym cyklu nic z tego!

no widzisz, co przychodnia to inaczej... ja nie mam za bardzo wyjscia bo mam 2 przychodnie w miasteczku obok i tylko w 1 maja ginekologa... ale ja chcialam i tak tylko ze wzgledu na darmowe badania... ciaze od poczatku chcialam prowdzic prywtanie i tylko u 1 lekarza. ze jestem po poronieniu to jednak wazne dla mnie jest bardzo aby lekarz prowadzacy wzbudzal we mnie zaufanie i potrafil odpowiadac na pytania i uspokoic bo miewalam kryzysy z napadami leku... takze jak odmowili na NFZ to po prostu pogodzilam sie z tym, ze bede biedniejsza finansowo ale dla mnie to malo istotne, najwazniejsze zeby dzidzius byl zdrowy, oddam wszystkie pienaidze za to :) nie zmienia to faktu, ze jesli sie da to trzeba korzystac!!!
No ja tez powiedzialam babce, zw jestem po poronieniu i zalezy mi na kontroli u dwoch lekarzy, to powiedziała, ze to rozumie i nie ma problemu. Najwyraźniej dobrze trafiłam:O

reklama
Skąd ja to znam... 🙄

Ja mam za dwa dni krew i zobaczymy jak tam hormony się mają a w czwartek monitoring. Koszenie poniżej pasa wykonane także zwarta i gotowa :-D:-D na wieści że w tym cyklu nic z tego!
Aga jak mi się uda to ty musisz spróbować clo może u ciebie zadziała. Zobaczymy co mi środa przyniesie ale dziś liczyła z 5razy i mówi 4 nie 5 za chwile o tu 6 i 7 ja myślałam że ona żartuje .
ogólnie to zastanawiam się teraz nad jednym teraz moja owu powinna być z prawego jajnika to dlaczego pecharzyk dominujący jest na prawym i lewym może tak być ze pęknie z lewego i prawego w jednej owulacji tego nie kminie za cholerę

Do góry