reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hahaha teraz wypiłam i wyrzuty sumienia mam [emoji58]
Na tym etapie się nic nie stanie. Ja przed moim kieliszkiem winka zapytałam Was i przeczytałam mame ginekolog [emoji6]

Teraz już wiesz że coś się święci [emoji846] przecież świadomie tego nie zrobiłaś.

A ja, że marzy mi się od tygodnia schłodzone różowe winko, zobaczyłam co napisałaś i też zrobiłam test na wszelki [emoji16] tylko nie wiem po co - wieczorem w 7 DPO to chyba nawet czworaczki nie wyjdą [emoji1787]

Więc ja bezkarnie siorbnę dziś, a co!

Zdrówka Babeczki za nas i za nasze II krechy, żeby się pojawiły, rychle [emoji6] a innym ciemniały te co mają [emoji16]

Kurde no miejmy nadzieję że nic nie będzie. Bo teraz przeszłam.od razu na soczek[emoji4]
Na tym etapie się nic nie stanie. Ja przed moim kieliszkiem winka zapytałam Was i przeczytałam mame ginekolog [emoji6]

Teraz już wiesz że coś się święci [emoji846] przecież świadomie tego nie zrobiłaś.

A ja, że marzy mi się od tygodnia schłodzone różowe winko, zobaczyłam co napisałaś i też zrobiłam test na wszelki [emoji16] tylko nie wiem po co - wieczorem w 7 DPO to chyba nawet czworaczki nie wyjdą [emoji1787]

Więc ja bezkarnie siorbnę dziś, a co!

Zdrówka Babeczki za nas i za nasze II krechy, żeby się pojawiły, rychle [emoji6] a innym ciemniały te co mają [emoji16]

Nie ładnie nie wiem bo uznałam to od razu za negatyw, zdążyłam wypić 2 kieliszki wina, chciałam wyrzuć patrzę A tam kreska delikatna, tylko chyba wyrazniejsza niż rano bo nawet dobrze widać na zdjęciu [emoji4]
Ale ta kreska wyszła od razu czy po czasie? Bo jak po 5 minutach to się nie liczy.

Rozumiem ze bliźniaki ? 😍
Tak coś wyczytałam wcześniej .
Brałas jakieś wspomagacze np clo ze bliźniaki czy tak po prostu zaskoczyło gratulacje
Tak blizniaki 😊 dziekuje slicznie 😘 dlugo sie staralismy, ale nie bralam nic zupelnie, jedynie w ktoryms cyklu staran jak okres mi zupelnie oszalal i sie rozregulowal bralam duphaston przez 10 dni 1x1 tabletka od 18dc. Po odstawieniu po 3 dniach dostalam okres. To mial byc nasz ostatni cykl bez badan i bez wspomagaczy wlasnie i sie udalo. A jaki szok, ze bliznieta 😊 teraz juz sie bardzo ciesze i nie wyobrazam sobie, ze mogloby byc inaczej. Teraz tylko modle sie zeby byly zdrowe i zebym donosila ciaze 😊

Dzień dobry.
U mnie 47dc 13 dpo...test negatywny.
@ brak ,piersi bolesne przy dotyku,boli na @ brak .
Zwariowałam :( 🤷🤦‍♀️

Kurcze... negatyw. Nie tak miało być :( Strasznie Ci się dłuży ten cykl... Sama bym wariowała...

Dziewczyny 23dc 7 dni przed @ 9dpo wyjdzie coś na teście czy poczekać do @?

Może być jeszcze niestety za wcześnie.

Kurde sorry, że to napisze ale... Myślisz że to fajnie w ogóle się nie udzielać i wyskoczyć z pozytywnym testem jak filip z konopii tylko po to żeby się pochwalić??
Udało Ci się to super gratuluję, ale jakby każda dziewczyna z poza wątku wpadała tu tylko po to żeby wstawić zdjęcia z pozytywnym testem to chyba by mnie szlag trafił :/

Hej, hej spokojnie. Szkoda nerwów i zdrowia. Dziewczyna miała za soba dwa lata starań, straciła kompletnie nadzieje (chyba wiesz jak to jest) i wreszcie u niej zaskoczyło. Dla mnie super, że wreszcie jakąś tutaj passa jednych kresek się przełamuje.
Nie musisz być zaraz taka chłodna dla niej ;) Każdy tu się dzieli i smutkami i radościami.

Rozumiem też, że na chwilę obecną możesz nie mieć ochoty oglądać tego typu zdjęć, przewiń dalej i tyle ;) Wierze, że i na Ciebie przyjdzie czas i wtedy sama nam tu wstawisz taki piękny teścik :) Przekonasz się :)

Witam Was :-) Co myślicie o tych testach z Biedry? Dzis z ciekawosci zrobilam choc wiedzialam ze wyjdzie 1 kreska. Chcialam miec pewnosc przed wizyta u gina ze nie jestem w ciazy( po tym moim wczesniejszym o tydzien czasu okresie ktory trwal 3 dni i byl skąpy) .. I oczywiscie test mnie nie zawiódł..Jak to okreslacie.. Biel vizira.. choć po cichutku miałam malutka nadzieje ze moze jednak bedzie pozytyw..

Tez dzis bede sie malo udzielac bo mam remont w domu.... Pozdrowionka:-)
Podobno te testy nie mają zbyt niskiej czułości i późno coś wykazują. Trudno tu chyba wymagać czegoś po teście za niecałą złotówkę...

Hej Dziewczyny!
Dołączam do Was kochane.. od 2 lat z mężem staramy się o dziecko... od wczoraj robię testy i wychodzą po paru minutach bardzo blade drugie kreski. Myślicie że to może być wczesna ciąża? Pozdrawiam!!! Zobacz załącznik 1072417

Mam nadzieje, że kreseczki zciemnieją :) Oczywiście widać drugą. Wstrzymaj się troszkę i poczekaj na rozwój sytuacji. Mam nadzieje, że @ nie przylezie.

Nie ładnie nie wiem bo uznałam to od razu za negatyw, zdążyłam wypić 2 kieliszki wina, chciałam wyrzuć patrzę A tam kreska delikatna, tylko chyba wyrazniejsza niż rano bo nawet dobrze widać na zdjęciu [emoji4]
Nic się nie martw, na tym etapie nic się nie stało. A teraz to już soczek ;-) Czekam na test z rana !!!

reklama
Do góry