reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hahaha teraz wypiłam i wyrzuty sumienia mam [emoji58]
Na tym etapie się nic nie stanie. Ja przed moim kieliszkiem winka zapytałam Was i przeczytałam mame ginekolog [emoji6]

Teraz już wiesz że coś się święci [emoji846] przecież świadomie tego nie zrobiłaś.

A ja, że marzy mi się od tygodnia schłodzone różowe winko, zobaczyłam co napisałaś i też zrobiłam test na wszelki [emoji16] tylko nie wiem po co - wieczorem w 7 DPO to chyba nawet czworaczki nie wyjdą [emoji1787]

Więc ja bezkarnie siorbnę dziś, a co!

Zdrówka Babeczki za nas i za nasze II krechy, żeby się pojawiły, rychle [emoji6] a innym ciemniały te co mają [emoji16]

Kurde no miejmy nadzieję że nic nie będzie. Bo teraz przeszłam.od razu na soczek[emoji4]
Na tym etapie się nic nie stanie. Ja przed moim kieliszkiem winka zapytałam Was i przeczytałam mame ginekolog [emoji6]

Teraz już wiesz że coś się święci [emoji846] przecież świadomie tego nie zrobiłaś.

A ja, że marzy mi się od tygodnia schłodzone różowe winko, zobaczyłam co napisałaś i też zrobiłam test na wszelki [emoji16] tylko nie wiem po co - wieczorem w 7 DPO to chyba nawet czworaczki nie wyjdą [emoji1787]

Więc ja bezkarnie siorbnę dziś, a co!

Zdrówka Babeczki za nas i za nasze II krechy, żeby się pojawiły, rychle [emoji6] a innym ciemniały te co mają [emoji16]

Nie ładnie nie wiem bo uznałam to od razu za negatyw, zdążyłam wypić 2 kieliszki wina, chciałam wyrzuć patrzę A tam kreska delikatna, tylko chyba wyrazniejsza niż rano bo nawet dobrze widać na zdjęciu [emoji4]
Ale ta kreska wyszła od razu czy po czasie? Bo jak po 5 minutach to się nie liczy.

Rozumiem ze bliźniaki ? 😍
Tak coś wyczytałam wcześniej .
Brałas jakieś wspomagacze np clo ze bliźniaki czy tak po prostu zaskoczyło gratulacje
Tak blizniaki 😊 dziekuje slicznie 😘 dlugo sie staralismy, ale nie bralam nic zupelnie, jedynie w ktoryms cyklu staran jak okres mi zupelnie oszalal i sie rozregulowal bralam duphaston przez 10 dni 1x1 tabletka od 18dc. Po odstawieniu po 3 dniach dostalam okres. To mial byc nasz ostatni cykl bez badan i bez wspomagaczy wlasnie i sie udalo. A jaki szok, ze bliznieta 😊 teraz juz sie bardzo ciesze i nie wyobrazam sobie, ze mogloby byc inaczej. Teraz tylko modle sie zeby byly zdrowe i zebym donosila ciaze 😊

Dzień dobry.
U mnie 47dc 13 dpo...test negatywny.
@ brak ,piersi bolesne przy dotyku,boli na @ brak .
Zwariowałam :( 🤷🤦‍♀️

Kurcze... negatyw. Nie tak miało być :( Strasznie Ci się dłuży ten cykl... Sama bym wariowała...

Dziewczyny 23dc 7 dni przed @ 9dpo wyjdzie coś na teście czy poczekać do @?

Może być jeszcze niestety za wcześnie.

Kurde sorry, że to napisze ale... Myślisz że to fajnie w ogóle się nie udzielać i wyskoczyć z pozytywnym testem jak filip z konopii tylko po to żeby się pochwalić??
Udało Ci się to super gratuluję, ale jakby każda dziewczyna z poza wątku wpadała tu tylko po to żeby wstawić zdjęcia z pozytywnym testem to chyba by mnie szlag trafił :/

Hej, hej spokojnie. Szkoda nerwów i zdrowia. Dziewczyna miała za soba dwa lata starań, straciła kompletnie nadzieje (chyba wiesz jak to jest) i wreszcie u niej zaskoczyło. Dla mnie super, że wreszcie jakąś tutaj passa jednych kresek się przełamuje.
Nie musisz być zaraz taka chłodna dla niej ;) Każdy tu się dzieli i smutkami i radościami.

Rozumiem też, że na chwilę obecną możesz nie mieć ochoty oglądać tego typu zdjęć, przewiń dalej i tyle ;) Wierze, że i na Ciebie przyjdzie czas i wtedy sama nam tu wstawisz taki piękny teścik :) Przekonasz się :)

Witam Was :-) Co myślicie o tych testach z Biedry? Dzis z ciekawosci zrobilam choc wiedzialam ze wyjdzie 1 kreska. Chcialam miec pewnosc przed wizyta u gina ze nie jestem w ciazy( po tym moim wczesniejszym o tydzien czasu okresie ktory trwal 3 dni i byl skąpy) .. I oczywiscie test mnie nie zawiódł..Jak to okreslacie.. Biel vizira.. choć po cichutku miałam malutka nadzieje ze moze jednak bedzie pozytyw..

Tez dzis bede sie malo udzielac bo mam remont w domu.... Pozdrowionka:-)
Podobno te testy nie mają zbyt niskiej czułości i późno coś wykazują. Trudno tu chyba wymagać czegoś po teście za niecałą złotówkę...

Hej Dziewczyny!
Dołączam do Was kochane.. od 2 lat z mężem staramy się o dziecko... od wczoraj robię testy i wychodzą po paru minutach bardzo blade drugie kreski. Myślicie że to może być wczesna ciąża? Pozdrawiam!!! Zobacz załącznik 1072417

Mam nadzieje, że kreseczki zciemnieją :) Oczywiście widać drugą. Wstrzymaj się troszkę i poczekaj na rozwój sytuacji. Mam nadzieje, że @ nie przylezie.

Nie ładnie nie wiem bo uznałam to od razu za negatyw, zdążyłam wypić 2 kieliszki wina, chciałam wyrzuć patrzę A tam kreska delikatna, tylko chyba wyrazniejsza niż rano bo nawet dobrze widać na zdjęciu [emoji4]
Nic się nie martw, na tym etapie nic się nie stało. A teraz to już soczek ;-) Czekam na test z rana !!!

reklama
Do góry