reklama
MalyGosc
Fanka BB :)
Nie wiem co było powodem. Pierwsze poronienie zatrzymane w ok 7 tygodniu, drugie w 6 tygodniu samoistne a teraz też w 6 tygodniu ale teraz była ciaza biochemiczna.
Pamietam Cię ze staraczek z II połowy 2019 i sierpniowek chyba
Robiłaś jakieś badania?
MalyGosc
Dziewczyny byłam 4 cykl na duphastonie, @ przychodził elegancko dziś termin i nic jedynie ból piersi rano zrobiony test i biel
Zaczekaj i zrób test za dwa dni albo betę
Jeśli brałaś duphaston to możliwe, ze owu była później niż zazwyczaj. Albo po prostu test nie wyszedł
Mikstura
Ja nic nie płaciłam
Chyba nie.Nie dostałam takiej informacji
Rudaa94
A u mnie znow 13 sie zbliza i ja juz gotowa do spania [emoji23] to sie nazywa przestawienie organizmu .... co prawda weny do zycia brak tak jak w poprzednich dniach. Mąż wroci to mi troche cisnienie moze podniesie [emoji23] Bebzol urosl jak na okres i kurczaczki przeszkadza [emoji14] i wgl mam juz dzis wszystkiego dosc a za wiele to ja dzis nie zrobilam... dzien kolejny... [emoji1787]
Verona26
Ja jakoś w ciążę nie wierzę... Nie wiem czy by się udało
moze zagniezdzenie wlasnie ma miejsce... wiele kobiet odczuwa wlasnie implantacje. ja sama chyba nigdy tak wnikliwie sie nie obserwowalam, ale wiem po kolezankach, ze wiedzialy od razu, ze zaszly w ciaze bo ich cykl i dolegliwosci roznily sie od tych poprzednich diametralnie.
Mrufka®®®
Haha ja dopiero dziś się za robotę wzięłam w tym tygodniuA u mnie znow 13 sie zbliza i ja juz gotowa do spania [emoji23] to sie nazywa przestawienie organizmu .... co prawda weny do zycia brak tak jak w poprzednich dniach. Mąż wroci to mi troche cisnienie moze podniesie [emoji23] Bebzol urosl jak na okres i kurczaczki przeszkadza [emoji14] i wgl mam juz dzis wszystkiego dosc a za wiele to ja dzis nie zrobilam... dzien kolejny... [emoji1787]
Mi właśnie nie napuchł brzuch jak przed @ zawsze
Daraa_94
Le to nie ma szans na zapłodnienie jeśli się przesunęła. Betę zrobiłabym w sobotę tak to...Zaczekaj i zrób test za dwa dni albo betę
Jeśli brałaś duphaston to możliwe, ze owu była później niż zazwyczaj. Albo po prostu test nie wyszedł
Verona26
Sorry. Ale jak pisze na szybko w pracy to tak się dzieje [emoji23][emoji23]
@Verona26 błagam Cię, ogarnij ten słownik bo kuźwa nie da się zrozumieć co Ty w ogóle piszesz. Wystarczy przeczytać to co się napisało i podmienić słowa. [emoji2368]
reklama
kiwaczka89
A ja Wam zrobie nasmak - pizza firmowa mniam! skoro w prawdziwej ciąży nie jestem, to chociaż w spożywczej będę