reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny byłam 4 cykl na duphastonie, @ przychodził elegancko dziś termin i nic jedynie ból piersi rano zrobiony test i biel

reklama
A u mnie znow 13 sie zbliza i ja juz gotowa do spania [emoji23] to sie nazywa przestawienie organizmu .... co prawda weny do zycia brak tak jak w poprzednich dniach. Mąż wroci to mi troche cisnienie moze podniesie [emoji23] Bebzol urosl jak na okres i kurczaczki przeszkadza [emoji14] i wgl mam juz dzis wszystkiego dosc a za wiele to ja dzis nie zrobilam... dzien kolejny... [emoji1787]

Ja jakoś w ciążę nie wierzę... Nie wiem czy by się udało
moze zagniezdzenie wlasnie ma miejsce... wiele kobiet odczuwa wlasnie implantacje. ja sama chyba nigdy tak wnikliwie sie nie obserwowalam, ale wiem po kolezankach, ze wiedzialy od razu, ze zaszly w ciaze bo ich cykl i dolegliwosci roznily sie od tych poprzednich diametralnie.

A u mnie znow 13 sie zbliza i ja juz gotowa do spania [emoji23] to sie nazywa przestawienie organizmu .... co prawda weny do zycia brak tak jak w poprzednich dniach. Mąż wroci to mi troche cisnienie moze podniesie [emoji23] Bebzol urosl jak na okres i kurczaczki przeszkadza [emoji14] i wgl mam juz dzis wszystkiego dosc a za wiele to ja dzis nie zrobilam... dzien kolejny... [emoji1787]
Haha ja dopiero dziś się za robotę wzięłam w tym tygodniu 😂
Mi właśnie nie napuchł brzuch jak przed @ zawsze

reklama
Do góry