reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

.

Załączniki

• IMG_20200122_124430_961.jpeg
    IMG_20200122_124430_961.jpeg
    137,5 KB · Wyświetleń: 158
Ostatnia edycja:
reklama
Ja dziś rozpłakałam się przy kasie w Auchan, bo nie było wkładów do maszynek do golenia, a babeczka mi powiedziała, że tam będą.. Ryczałam grochami i nie mogłam się uspokoić, aż mi wstyd.. Albo się szykuje turbo PMS po tym odstawieniu tabletek, albo ciąża, albo choroba psychiczna... No jestem zażenowana swoim zachowaniem 😭😭😭

Może coś się świeci! Który masz dc?
Ja dziś rozpłakałam się przy kasie w Auchan, bo nie było wkładów do maszynek do golenia, a babeczka mi powiedziała, że tam będą.. Ryczałam grochami i nie mogłam się uspokoić, aż mi wstyd.. Albo się szykuje turbo PMS po tym odstawieniu tabletek, albo ciąża, albo choroba psychiczna... No jestem zażenowana swoim zachowaniem [emoji24][emoji24][emoji24]

Ale szalejecie z postami dziewczyny [emoji3]
Napiszę wszystko na raz.
Super jest grać na pianinie, ja grałam w podstawówce.
Mój gra w gry na kompie do późnych godzin nocnych.
Ja dzisiaj gotuje zupę pomidorową z mrożonki [emoji23]
Najbardziej lubię jeść placki ziemniaczane z cukrem i śmietaną.
Na walentynki nie robimy nic szczególnego.
Poza tym zainstalowałam dzięki wam aplikacje forum i jest o niebo wygodniej.
Ktoś pytał o śluz, ja ostatnio wkładam palucha i sprawdzam ale wg mnie płodnego brak. A tak to ewentualnie czuje i widzę że wypływa mi na bieliznę.
Coś mnie pobolewa w jajnikach, nie wiem czy owu miałam. 21 dc, ostatni trwał 35 dni także jeszcze sporo przede mną. Miałam kłucie jajnika w niedzielę, może to owulacja [emoji848][emoji85]
To chyba wszystko na ten moment [emoji3]
Też jem placki ziemniaczane z cukrem i śmietaną. Najlepiej:D

Laski Pomóżcie... 🙏 Pozytywny test owu czy negatywny? Bo patrzę na niego i kompletnie nie wiem 😭

Załączniki

• IMG_20200122_222234.jpg
    IMG_20200122_222234.jpg
    242,7 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Daj spokój, nie przejmuj się ludźmi których nie znasz [emoji4] Szkoda Twoich nerwów. To jesteś tydzień po owu jak ja [emoji4] czyli pewnie jakoś razem będziemy testować [emoji4]
Dziś mam 21dc, owu była chyba 13 dc. Pewnie w weekend sięgnę po test, ale generalnie czuję się jak idiotka.. Myślę, że Pan który mnie obsługiwał będzie o tym opowiadał w domu [emoji85][emoji85]

Do góry