Paulina_1982
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napisze Wam bez względu na wynik [emoji2368][emoji4]Kochana A ja coś czuje że Ci się udało [emoji173][emoji7] i zajmą na wiadomość rano [emoji7]
Napisze Wam bez względu na wynik [emoji2368][emoji4]
Nie wiem dlaczego ale w moim rodzinnym domu też był zawsze taki zestaw ogórkowa i placki ziemniaczane ehh..... rozmawiałam sieJa pierdziule! Ogłaszam środę Dniem Ogórkowej u mnie dzisiaj tez była i placki ziemniaczane
Ja dziś rozpłakałam się przy kasie w Auchan, bo nie było wkładów do maszynek do golenia, a babeczka mi powiedziała, że tam będą.. Ryczałam grochami i nie mogłam się uspokoić, aż mi wstyd.. Albo się szykuje turbo PMS po tym odstawieniu tabletek, albo ciąża, albo choroba psychiczna... No jestem zażenowana swoim zachowaniem [emoji24][emoji24][emoji24]
Dziś mam 21dc, owu była chyba 13 dc. Pewnie w weekend sięgnę po test, ale generalnie czuję się jak idiotka.. Myślę, że Pan który mnie obsługiwał będzie o tym opowiadał w domuMoże coś się świeci! Który masz dc?
Też jem placki ziemniaczane z cukrem i śmietaną. NajlepiejAle szalejecie z postami dziewczyny [emoji3]
Napiszę wszystko na raz.
Super jest grać na pianinie, ja grałam w podstawówce.
Mój gra w gry na kompie do późnych godzin nocnych.
Ja dzisiaj gotuje zupę pomidorową z mrożonki [emoji23]
Najbardziej lubię jeść placki ziemniaczane z cukrem i śmietaną.
Na walentynki nie robimy nic szczególnego.
Poza tym zainstalowałam dzięki wam aplikacje forum i jest o niebo wygodniej.
Ktoś pytał o śluz, ja ostatnio wkładam palucha i sprawdzam ale wg mnie płodnego brak. A tak to ewentualnie czuje i widzę że wypływa mi na bieliznę.
Coś mnie pobolewa w jajnikach, nie wiem czy owu miałam. 21 dc, ostatni trwał 35 dni także jeszcze sporo przede mną. Miałam kłucie jajnika w niedzielę, może to owulacja [emoji848][emoji85]
To chyba wszystko na ten moment [emoji3]
Dziś mam 21dc, owu była chyba 13 dc. Pewnie w weekend sięgnę po test, ale generalnie czuję się jak idiotka.. Myślę, że Pan który mnie obsługiwał będzie o tym opowiadał w domu [emoji85][emoji85]