reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Krótko,zwiezle i na temat :) ja to jak w wannie bylam to tyle doszlo ze poddalam sie czytajac :D
Ale szalejecie z postami dziewczyny [emoji3]
Napiszę wszystko na raz.
Super jest grać na pianinie, ja grałam w podstawówce.
Mój gra w gry na kompie do późnych godzin nocnych.
Ja dzisiaj gotuje zupę pomidorową z mrożonki [emoji23]
Najbardziej lubię jeść placki ziemniaczane z cukrem i śmietaną.
Na walentynki nie robimy nic szczególnego.
Poza tym zainstalowałam dzięki wam aplikacje forum i jest o niebo wygodniej.
Ktoś pytał o śluz, ja ostatnio wkładam palucha i sprawdzam ale wg mnie płodnego brak. A tak to ewentualnie czuje i widzę że wypływa mi na bieliznę.
Coś mnie pobolewa w jajnikach, nie wiem czy owu miałam. 21 dc, ostatni trwał 35 dni także jeszcze sporo przede mną. Miałam kłucie jajnika w niedzielę, może to owulacja [emoji848][emoji85]
To chyba wszystko na ten moment [emoji3]

A ja życzę żebyśmy wszystkie znazaly się zaciazone na wątku pazdziernikowek ?Cholerka nie wiem jak to odmienić[emoji23] Polska język, trudna język [emoji23][emoji23] Ale wiecie o co mi.chodzi [emoji173][emoji173]
Drogie Kobietki !

Ta wiadomosc jest 7100 wiadomoscia od sylwestra !

Korzystajac z okazji to powiem wam jedno :)

JESTESCIE ZAJE**STE ;)

Zycze nam kolejnych tak fajnych wesołych konwersacji, samych dobrych wiadomosci oraz upragnionych II kreseczek :)

Uwielbiam spedzac z Wami dni :)

reklama
Do góry