Mrufka®®®
Fanka BB :)
Właśnie nie jak kamień tylko jak balonMam to samo [emoji23][emoji23][emoji23] Jakbym jakiś kamień tam miała [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie nie jak kamień tylko jak balonMam to samo [emoji23][emoji23][emoji23] Jakbym jakiś kamień tam miała [emoji23]
Czesc dziewczyny.
Na poczatku gratuluje kazdej dwoch kresek
Mam pytanko , troche romantyki.
Co robicie dla swoich facetow w Walentynki??
Bielizna i seks ok , ale cos jeszcze?
Nie było mnnie chwilę, ale mój stary wyprowadził mnie z równowagi. Zamowil pianino... Kuźwa gdzie my to wstawimy... Mam nadzieję że w tym cyklu zrobił mi dziecko... Tylko wtedy mu wybaczę [emoji6]
Ps też mam dziś ogórkową. I chilli concarne bo się nie mogłam zdecydować czy wolę kwaśne czy słodkie... Tzn to pewnie te czworaczki w moim brzuchu takie kaprysne [emoji6][emoji6][emoji6] (4DPO)
Szczęścia w zdrapkach ostatnio kupiłam cztery i wszystkie wygrane :ONo jasne! Winko musi być, póki co wróciłam z żabki z torbą pełna zachcianek [emoji23][emoji23][emoji23] Nietstey roku z ogórków nie było więc wzięłam jabłkowy [emoji23][emoji23][emoji23] Też jest kwsny [emoji23]Zobacz załącznik 1071438
Powiem Wam ze jestem w szoku... Tak szybko przeszedl mi dolek.
Mam ogromne wsparcie w partnerze mimo ze jestesmy ze soba lekko ponad rok.
Nigdy nie czułam czegos takiego jak z nim
U nas też codziennie przytulasy i mile slowka, jakies niespodzianki bez okazji ale chciałam cos superDam mu odpocząć [emoji12]
My nie obchodzimy, dla nas dzień jak codzień. Obchodzimy cały rok [emoji846]
Właśnie nie jak kamień tylko jak balon [emoji1745]
Czyli standardPewnie jakas kolacja, winko, a na koniec bielizna i sex [emoji28]
Szczęścia w zdrapkach ostatnio kupiłam cztery i wszystkie wygrane :O
Haha no możliwe możliweHahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Ja mam kamień, Ty balon [emoji23][emoji23][emoji23] Pewnie dlatego że Ty masz jedną fasolke A ja więcej [emoji23][emoji23][emoji23]