Karolina94
Fanka BB :)
Mi tak skacze gdy mam więcej stresuDziewczyny u mnie dziś tarczyca taki wynik a w tamtym tygodniu 1.9Zobacz załącznik 1071396
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi tak skacze gdy mam więcej stresuDziewczyny u mnie dziś tarczyca taki wynik a w tamtym tygodniu 1.9Zobacz załącznik 1071396
Dla mnie to bardzo podejrzane.. Mi tak urosła w ciąży,w sumie za każdym razem.. A który to dzień cyklu u Ciebie?
Bardzo mi przykro i witamy w naszym skromnych progachChciałam się tylko przywitać Będę tu pewnie zaglądać coraz częściej, bo niestety tak jak szybko zachodzę w ciąże to i dość szybko ja tracę...
Zatem z mamusiek trafiam z powrotem na staraczki Pełna nadziei, za chwile rozpoczynająca starania nr 3 [emoji847]
Jesli tak to pilnie potwierdź ciążę i wynik do lekarza. Mi moja endokrynolog powiedziala,że z takim tsh (a miałam 5.38)nie zejdę w ciaze. Nie wiem jak z utrzymaniem.Ale gdybym zaszla mam dzwonic od razu po wieksza dawke lekuTak w tym samym a ogólnie miałam na 3.38.
A czy na ewentualną ciąże mogło tak urosnąć?
Ja się dziś wspomagam półwytrawnym [emoji85]
Dziewczyny u mnie dziś tarczyca taki wynik a w tamtym tygodniu 1.9Zobacz załącznik 1071396
Mi w ciąży urosła z 0.5 do 7.17, więc od razu dostałam kilka razy większa dawkę.. Także koniecznie jutro potwierdź czy to ciąża..Jutro powinna być @ 29 dc
Uwielbiam [emoji7]
Mi w ciąży urosła z 0.5 do 7.17, więc od razu dostałam kilka razy większa dawkę.. Także koniecznie jutro potwierdź czy to ciąża..