A tu bęc i Trzeba być dobrej myśliJa z jednej strony nie moge sie doczekac jutra w koncu caly cykl sie czeka na testowanie a z drugiej strach i stres.. ze znow sie nie udalo
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Dziewczyny przepraszam że dopiero teraz wróciłam po 21 zanim ogarnęłam młodego to była prawie 22 [emoji85] już pisze co i jak.
Ten okres w grudniu to było widocznie takie długie plamienie bo fasolka ma 1,42cm i wygląda na 7+5 tc. Kamień z serca. Serduszko biło [emoji7] Dawno nie czułam takiej ulgi. Takim sposobem zostałam sierpniówka [emoji85]
Wiedziałam, że tak będzie !! I tak czułam, że tamten okres to nie był okres
I widzisz na to ten stres
Zadbaj teraz o siebie, maluszka. Wczoraj o 22 poszłam spać, bo czekałam co napiszesz ale padłam sory a dziś w pracy nie było nawet kiedy zajrzeć na neta. Dokopałam się wreszczie do Twojego posta i bardzo się ciesze Niech rośnie iskiereczka!!
sundee23
My to zawsze tak samo hahahaMam to samo! Dokładnie taki sam śluz... ale byłam dziś u ginekologa i powiedziała, ze statystyki są po mojej stronie ze jestem młoda (30...ale ok) szczupła i spokojnie mam się nie przejmowac
Ja 23 lata
ooo idziemy prawie łeb,w łeb u mnie 3dc i moj juz zaczepia kiedy ten maraton już bedzieJa dziś 4dc, okres się powoli kończy, więc zacznie się ten fajniejszy czas w miesiącu niesamowite jak po odstawieniu tabletek organizm reguluje libido
MamaBuni
To te pinki które robią nadzieję czy może to faktycznie serio serioBędę Wasza testerka testów [emoji23]
Chyba znowu mnie oszukuje... Dziś podejrzewam że 8dpo (wg objawów) i 42dc Zobacz załącznik 1070922
Wesoła_Aga
Zwolnił przed wczoraj 9 osób więc tak czy inaczej bardzo się boję
To widzę trzesiecie tyłkami w pracy jak i nas - wszystko do likwidacji i nawet nie wiem czy jakąś umowę dostane
Wygląda na ciążę jak nicA tu kolejny zrobiony po pierwszym podejrzanym( 2 na dole) Zobacz załącznik 1070923
Verona26
A ja właśnie kurde mam A teraz Sahara jak nigdy! [emoji33][emoji23]
Ja niestety nigdy nie mam [emoji53]
Verona26
Ale we supeeeer Kochana! Gratulacje!!@! [emoji7][emoji173]
Kobietki kochane mialam dac znac to daje [emoji4] mamy 2 serduszka [emoji3][emoji3059] ciąza blizniacza dwujajowa [emoji4]
reklama
Wesoła_Aga
ooo idziemy prawie łeb,w łeb u mnie 3dc i moj juz zaczepia kiedy ten maraton już bedzie
Dołączam do grupy podminowanych okresem 2 dc