reklama
Piękna beta ❤Melduję się z betą, wynik 181
Mrufka®®®
Fanka BB :)
Raczej kłuje podczas owulacji . Może jutro będzie pozytywny test albo dziś wieczoremW którym momencie cyklu kłuje jajnik na owu? Przed? W trakcie? Po? Mnie kłuje a testy owu negatywne
A przypomnij mi kochana ile Ty miałaś? I który był u Ciebie dc?Piękna beta ❤
locala
Mnie kłuję w trakcie owulacji
W którym momencie cyklu kłuje jajnik na owu? Przed? W trakcie? Po? Mnie kłuje a testy owu negatywne
U mnie był 13 lub 14 dc i beta 174 Bardzo podobnie A który Ty masz dc?A przypomnij mi kochana ile Ty miałaś? I który był u Ciebie dc?
Dziś idę na powtórkę
kiwaczka89
wiem że internet to nie jest miejsce do prywatnych wywodów ale musze ponarzekać.. Wczoraj miałąm ochote na małe co nieco z mężem. Mąż grał na kompuetrze z kumplami. Ubrałam sexi bielizne i zrobiłam sobie zdjęcie które wysłałam mężowi. A ten mi odpisałam "chwilka". No to spoko- czekam. Po 10 minutach przebrałąm się w piżame, a po 15 minutach mężu przyszedł.. Oczywiście powiedziałam mu że wybrał kumpli niż mnie więc ma spadać, a ten że "jego kumple aurat mieli coś do wygrania i on ich nie mógł zostawić"... jprdl, co za dzban.
reklama
Faktycznie bardzo podobnie, kojarzę ze owu wyszedł nam pozytywny tego samego dnia wczoraj miałam 28dc i jutro idę na powtórkę, obawiam się jej bardziej niż tego pierwszego wyniku, bo w końcu ważniejszy przyrost. Czekam na pozytywne wieści od CiebieU mnie był 13 lub 14 dc i beta 174 Bardzo podobnie A który Ty masz dc?
Dziś idę na powtórkę