reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Aga ale 21 pęcherzyk
To ja bym
Obstawiała JesCE z 5 dni do owu to może jutro być pik albo pojutrze jak masz szybciej pęknięcie niż po 48 h od piku.

reklama
A Ty chyba miałaś ciężka pracę? No ja też myślę nad zmianą, czekam jeszcze czy u siostry się coś zwolnilo, jak tak patrzyłam na ogłoszenia to teraz jest multum na umowę zlecenie, a ja mam umowę o pracę i na czas nieokreślony
Tak ciezka. Też miałam umowę o pracę ale na określony. No ja dostałam kilka ofert to różnie na początek raz umowa zlecie raz odrazu o pracę, ale ja sama nie wiem gdzie chce pracowac

Dzień dobry laski mam pytanie. Przy testach owu też mierze temperaturę i teraz pytanie 14.09 miałam spadek z 36.38 na 36.08 a wczoraj temperatura poszła do góry na 36.19 a dzisiaj jeszcze wyżej bo 36.45 czyli po temperaturę można stwierdzić że owu była na 100% bo testy też pewności nie dają a nie mam możliwości iść na proga. Może pomożecie?

Edit: test owu pozytywny 14dc i w tym dniu był właśnie spadek temp obecnie 16dc

Jak to 5 dni?? Pęcherzyk nie pęka przy rozmiarze 30 mm a rośnie ok. 2 mm na dobę. Gin mówiła maks w środę. Jak miałam kiedyś pęcherzyk 19.5 mm to po dwóch dniach owu już.
No ale zobaczymy [emoji4]
Aga ale 21 pęcherzyk
To ja bym
Obstawiała JesCE z 5 dni do owu to może jutro być pik albo pojutrze jak masz szybciej pęknięcie niż po 48 h od piku.

Dzień dobry laski mam pytanie. Przy testach owu też mierze temperaturę i teraz pytanie 14.09 miałam spadek z 36.38 na 36.08 a wczoraj temperatura poszła do góry na 36.19 a dzisiaj jeszcze wyżej bo 36.45 czyli po temperaturę można stwierdzić że owu była na 100% bo testy też pewności nie dają a nie mam możliwości iść na proga. Może pomożecie?

Edit: test owu pozytywny 14dc i w tym dniu był właśnie spadek temp obecnie 16dc
Ja sie tam nie znam. A ty cały czas mierzysz temperaturę? Masz kobieto zaparcie :) to jednak się staracie? :)

reklama
Ja sie tam nie znam. A ty cały czas mierzysz temperaturę? Masz kobieto zaparcie :) to jednak się staracie? :)
Nie po prostu uczę się swojego organizmu. Zaczęłam w tym cyklu czy się pokryje z testami owu i wydaje mi się ze się pokryło i wczorajszy ból jajników dał mi do myślenia. Ale potrzebuje opinii innych dziewczyn żeby spojrzały na sytuację z boku.

Do góry