Matka. Wariatka
Fanka BB :)
Jesteś jeszcze przed dniem spodziewanej @ nie? Dlatego może być jeszcze nisko a za chwilę wystrzeli w górę! Aaaaa ale super! Gratuluję!Bede ale pewnie dopiero za kilka dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteś jeszcze przed dniem spodziewanej @ nie? Dlatego może być jeszcze nisko a za chwilę wystrzeli w górę! Aaaaa ale super! Gratuluję!Bede ale pewnie dopiero za kilka dni
Boje sie niskiego wyniku. Niby terminu@ jeszcze nie ma..
Cudownie! GratulacjeBede ale pewnie dopiero za kilka dni
Sroda, czwartekKiedy powinnaś mieć okres?
GratulacjeBede ale pewnie dopiero za kilka dni
No niby tak...Jesteś jeszcze przed dniem spodziewanej @ nie? Dlatego może być jeszcze nisko a za chwilę wystrzeli w górę! Aaaaa ale super! Gratuluję!
Beta 6
Ja kiedyś miałam 5,62, dwa dni przed teoretycznym okresem. Już planowałam kiedy będą chrzciny, dwa dni później dostałam słaby @, poleciałam do ginekolog, zrobiła mi badanie, nic tam nie było i zaraz zaczęło się że mnie normalnie okresowo laćA ile już powinno być? To dobry wynik? Mówi się że beta więcej niż 5 to ciąża powtorzysz po 48h i zobaczymy jak przyrosnie
Sroda, czwartek
Ja mam 17dc i mam mdłości przy myciu zębów od piątku. Przecież to nie jest możliwe pierwszy raz tak mam ale nie jestem wstanie porządni wyszczotkować paszczy! nerwy? Serio już tak fiksuje?!Zawsze czytałam, że mdłości są związane z poziomem betaHcg i reakcją organizmu.. więc z powodu ciąży, to niemożliwe żeby mdliło.. ale z nerwów/podekscytowania i testu ciążowego, to jak najbardziej można tak zareagować, bo to wszystko nasza podświadomość